UPDATE CITY BLOGGING

Street Deli: Δοκιμάσαμε το νέο light μενού και ενθουσιαστήκαμε


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2016

img_5756.jpg

Το Street Deli, σταθερό meeting point του κέντρου από τότε που συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό, ξεκινάει ανανεωμένο τη φετινή σεζόν.

Το μαγαζί με το Νεοϋορκέζικο στιλ, του οποίου το μενού και την κουζίνα επιμελείται ο Πέτρος Κωστόπουλος, πρόσθεσε στον κατάλογο του μια σειρά από light επιλογές, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε εκλεκτό street food, χωρίς να γεμίζουμε θερμίδες - και τύψεις. Eκτός από τα must πιάτα, όπως το σάντουιτς με τα κεφτεδάκια γαλοπούλας και τις υπέροχες τηγανητές πατάτες, το μενού πλέον περιλαμβάνει νόστιμες σαλάτες και δροσερά smoothies.

Από τις σαλάτες ξεχωρίσαμε τη Caesar's, με τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και την αυθεντική σάλτσα, και τις σαλάτες ζυμαρικών, όπως η Vegetable Pasta Salad με τις πένες και τα ψητά λαχανικά στον φούρνο, και η Pesto & Mozzarela Pasta Salad. Επίσης, ενθουσιαστήκαμε με την πρωτότυπη, εναλλακτική σαλάτα με φακές, τόνο, ντομάτα, μαϊντανό και πορτοκάλι, αλλά βρήκαμε και επιλογές όπως οι σαλάτες με quinoa και με kale, η κλασική coleslaw, και η καινούρια Tabbouleh με πλιγούρι, μαϊντανό και κρεμμύδι.

Διαβάστε επίσης: Στο Street Deli θα φάτε σα να είστε η Carrie Bradshaw

Στο νέο κατάλογο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από Smoothies, από τα οποία λατρέψαμε το Rasberry Dream (με άπαχο γιαούρτι, βατόμουρο και μέλι) αλλά ξεχωρίσαμε και το Green power (με πράσινο μήλο, αβοκάντο, φρέσκο τζίντζερ, λεμόνι, coconut, σπανάκι και μέλι). Οι πιο πιστές στις γεύσεις των φρούτων, μάλλον θα προτιμήσουν το Tropical Pink (με φράουλες, μπανάνα, ακτινίδιο, μήλο και μέλι).

Φυσικά υπάρχουν επίσης προτάσεις για πρωινό και brunch που περιστρέφονται γύρω από τα αυγά, όπως Eggs Benedict με προσούτο ή σολωμό, Scrambled αλλά και light-veggie ομελέτες.

Τέλος, στα επιδόρπια έχουν προστεθεί βάφλες με πολλές επιλογές σε toppings, ενώ τα παιδιά, εκτός από τα κλασικά milkshakes μπορούν να απολαύσουν τα κλασικά humburger, cheeseburger και τις τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου.

Aν όλα αυτά σας αρέσουν, αλλά δεν έχετε τον χρόνο να πάτε από εκεί, κάντε ό,τι και εμείς καθημερινά! Παραγγείλτε delivery και σε ελάχιστο χρόνο θα απολαύσετε την επιλογή σας. Enjoy!

Street Deli

Καψάλη 10

Τηλ.: 210 7231010

Delivery: Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα

FB page Street Deli

Instagram Street_Deli