UPDATE CITY BLOGGING

Εσείς στείλατε γράμμα στον Άγιο Βασίλη; Η κλασική αλλά και η online επικοινωνία με άμεση απάντηση που ξετρελαίνει τα παιδιά!


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2018

photo-1511600173735-a896042389cf.jpeg

Ήρθε επιτέλους η εποχή που οι τα παιδιά θα γράψουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη!

Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές πρωτοβουλίες που βοηθάνε την ελπίδα των παιδιών να μένει ζωντανή, με την υποδοχή και την απάντηση πολλών χιλιάδων παιδικών επιστολών προς τον αγαπημένο Άγιο των Χριστουγέννων.

Μια απο αυτές είναι τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τα τελευταία 27 χρόνια, υποδέχονται τα γράμματα των μικρών μας φίλων προς τον Άγιο Βασίλη. Τα γραμματοκιβώτια έχουν ήδη στηθεί φέτος, και τα ΕΛΤΑ στέλνουν απαντήσεις σε χιλιάδες από αυτές τις επιστολές.

Μάλιστα, ειδικά φέτος τα Χριστούγεννα, τα ΕΛΤΑ βοηθάνε τα παιδιά να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, κατεβάζοντας και εκτυπώνοντας σελίδες από το https://hohoho.elta.gr/.

Για τους λιγότερο παραδοσιακούς, υπάρχουν αρκετές σελίδες του εξωτερικού, στις οποίες μπορείτε μαζί με τα παιδιά σας να στείλετε email στον Άγιο Βασίλη και το τέλειο είναι πως λαμβάνουν άμεση απάντηση! Δύο πλατφόρμες που τις δοκιμάσαμε και σας τις προτείνουμε είναι το www.emailsanta.com και το www.aletter4santa.com! Καλά Χριστούγεννα Χοχοχο!

Δείτε ακόμη: 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι ακριβώς δέντρα