UPDATE CITY BLOGGING

Η Όλγα Κοντονή μας προσκαλεί να κάνουμε yoga για να βοηθήσουμε τα παιδιά με ενδοοικογενειακά προβλήματα


Χριστίνα Γουδρούπη

18 Μαρτίου 2019

avrielle-suleiman-450142-unsplash.jpg

Η yoga είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τα ωφέλη που έχει τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα μας. Εκτός από αυτό όμως, η yoga έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει, καθώς στον πυρήνα της είναι συνυφασμένη με το μοίρασμα, την αγάπη και την προσφορά.

Το συναίσθημα της προσφοράς και της παροχής αγάπης είναι ένα από τα ομορφότερα - αν όχι το ομορφότερο - που μπορεί κανείς να βιώσει, και μια από τις βασικότερες ιδέες της yoga περιστρέφεται γύρω από αυτό. Το πολύ γνωστό "namaste" σημαίνει "το φως και η αγάπη μέσα μου αναγνωρίζει και τιμάει το φως και την αγάπη μέσα σου".

Και τι θα μπορούσε να εναρμονίσει καλύτερα αυτήν την ιδέα, παρά μια ενέργεια στην οποία η yoga και η προσφορά θα συναντηθούν; Από τις 5 Μαΐου και για ολόκληρο τον μήνα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε yoga όχι απλώς για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, αλλά για να βοηθήσουμε και τους άλλους.

H δασκάλα yoga Όλγα Κοντονή θα μοιράζεται πρακτικές Κarma Yoga, αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, σε συνεργασία με 11 studios yoga και χώρους fitness και wellness. Το Π.Ε.Ν. φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας 2 1/2 έως 5 1/2 ετών που αντιμετωπίζουν σοβαρά ενδοοικογενειακά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, κι έχει ως στόχο την προστασία και την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών.

Οι πρακτικές θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικά σημεία σε όλη την Αττική καθώς και στην Αίγινα (μπορείτε να δείτε όλους τους συμμετέχοντες εδώ, καθόλη τη διάρκεια του Μαΐου και θα είναι κατάλληλες για ασκούμενους με σχετική εμπειρία και καλή φυσική κατάσταση. H Όλγα Κοντονή είναι πιστοποιημένη Δασκάλα Hatha Yoga RYT 200H, Μέλος της Yoga Alliance & του Συλλόγου Yoga Ελλάδας ενώ παραλλήλως εργάζεται ως Creative freelance Designer. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των πρακτικών:

? ? ? Inner Spring - Karma Yoga ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ! ? H Yoga, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών, είναι μοίρασμα, αγάπη και προσφορά. ? Για λεπτομέρειες: www.facebook.com/events/223887421898986/ #innerspringkarmayoga #sattvaolgakodoni #anjaliyogafromtheheart #ayamayogahouse #floweryogashala #Gfstudio #HappyYogi #mandala #marikadaskalaki #purefitnessbyfotinibitrou #purplemat #soulmatesyogastudio #yogabalanceandpilates #agrolicious #αμρίτα #antriaprasinoujewellery #γαϊδαράκος #escape31 #fotolioSA #herbhouse #Ilovemystraw #lifelikes #makhealthandbeauty #myblessedmala #niyamasyogamat‬ #terrainmaps #twominutesangie #typelove_leggings #xrysomelo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTVA / Olga Kodoni (@sattvaolgakodoni) στις

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε, θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ