UPDATE CITY BLOGGING

Η νέα Heineken 0.0 στο πρώτο Workshop για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2019

mpyra

Οι καλεσμένοι του Workshop Empowering Women, που διοργανώνει το Jenny.gr την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Κτήμα Αρίστη, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τη νέα Heineken 0.0.

Η νέα Heineken 0.0 είναι μία Lager μπίρα χωρίς προσθήκη αλκοόλ με φανταστική γεύση, καταρρίπτοντας κάθε προκατάληψη για το πόσο απολαυστική ή cool μπορεί να είναι μία μπίρα χωρίς καθόλου αλκοόλ. Η νέα μπίρα Heineken 0.0 έχει τέλεια ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης.  Έχει μόλις 21 θερμίδες ανά 100ml, 50% λιγότερο από μία κανονική Lager μπίρα και απευθύνεται σε όλους όσους δεν θέλουν να συμβιβάζονται σε επίπεδο απόλαυσης. Μπορεί να καταναλωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είτε με το φαγητό ή μ’ ένα ελαφρύ σνακ, είτε σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι με παρέα ή χωρίς, στην παραλία, μετά τη δουλειά, ακόμη και μετά το γυμναστήριο, ως ένα δροσιστικό αναψυκτικό.

H Heineken 0.0 ζυθοποιείται με 100% βύνη και τη μοναδική μαγιά Α- Yeast, με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και για πρώτη φορά το iconic πράσινο λογότυπο της Heineken, μετατρέπεται σε μπλε σηματοδοτώντας την κατηγορία 0,0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Όλοι πλέον έχουμε μπει στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας και αυτό που μας χαλαρώνει μετά από μία κουραστική μέρα είναι η νέα Heineken 0.0. Τώρα μπορούμε χωρίς ενοχές να απολαύσουμε, κάθε στιγμή της ημέρας, την αγαπημένη μας μπίρα χωρίς αλκοόλ αλλά πάντα με υπέροχη γεύση.#TwraMporeis!

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του πρώτου Workshop για την γυναικεία αυτοπεποίθηση από το jenny.gr αγοράστε το εισιτήριο σας στο viva.gr

 

 

jenny.gr