Το αγαπημένο Nostos Festival του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει από κοντά!

The Jennettes
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Για άλλη μία χρονιά το αγαπημένο Nostos Festival του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει και μάλιστα με μία δια ζώσης διοργάνωση. 

Το Festival θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 25 μέχρι και την Κυριακή 29 Αυγούστου. Στο πλούσιο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται κινηματογραφικές προβολές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναυλίες, DJ sets και πολλά άλλα. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του SNF Nostos εδώ.

Μην χάσετε το Circus Abyssinia, το πρώτο τσίρκο από αποκλειστικά Αιθίοπες καλλιτέχνες, που γιορτάζει τoν εκπληκτικό πολιτισμό της Αιθιοπίας με τολμηρά ακροβατικά, χορό και αξιοθαύμαστες συστροφές, αλλά και ένα μουσικό ταξίδι με την ατμοσφαιρική φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη την τελευταία ημέρα του Festival.

Αν και η είσοδος είναι ελεύθερη όπως πάντα, φέτος, για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του SNF Nostos είναι απαραίτητη η εγγραφή των επισκεπτών για τη λήψη ενός μοναδικού σειριακού αριθμού (barcode), του SNF Nostos ID. Το SNF Nostos ID, είναι ατομικό, και ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις των 5 ημερών. 

Να σημειωθεί ότι λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας κατά της Covid19 όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις εκδηλώσει θα πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νοσούντος είτε τέλος, PCR ή Rapid test εντός 72 ή 48 ωρών αντίστοιχα. Όσον αφορά τα παιδιά κάτω των 12 ετών, δεν υποχρεούνται να φέρουν κανένα πιστοποιητικό ή test, ενώ οι ανήλικοι από 12 έως 17 ετών μπορούν να παρουσιάσουν και δήλωση αρνητικού self test αρκεί να έχει γίνει εντός 24 ωρών. Οι μάσκες είναι φυσικά απαραίτητες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και συνίσταται η χρήση αντισηπτικού όσο πιο συχνά γίνεται. 

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test στα Rapid Stations που θα λειτουργούν σε δύο σημεία στην περίμετρο του.

Μπείτε λοιπόν στο www.snfnostos.org, βγάλτε αμέσως το ID σας και ετοιμαστείτε να περάσετε τις 5 πιο όμορφες μέρες του φεστιβαλικού καλοκαιριού!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits