AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE CITY BLOGGING

Οι μουσικές σκηνές ανοίγουν και πάλι: Ένας πλήρης οδηγός της αθηναϊκής διασκέδασης


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2022

Οι μουσικές σκηνές ανοίγουν και πάλι: Ένας πλήρης οδηγός της αθηναϊκής διασκέδασης
Λίγο πιο καθυστερημένα από τις προηγούμενες χρονιές, η νέα σεζόν ξεκινά και οι μουσικές σκηνές της Αθήνας μας υποδέχονται και πάλι

Με μία καθυστέρηση λόγω της μετάλλαξης Όμικρον και μετά από πολλές αναβολές, όλα δείχνουν ότι η νέα μουσική σεζόν θα ξεκινήσει αισίως ήδη από τις αρχές αυτού του μήνα, με τις αθηναϊκές μουσικές σκηνές να ανακοινώνουν τα σχήματα και τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσουν. Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις δεν είναι καθόλου απογοητευτικές και μάς κάνουν να ελπίζουν σε ένα υπόλοιπο χειμώνα, γεμάτο μουσική, και μία ακόμη πιο «μουσική» άνοιξη.

Αυτός λοιπόν είναι ο πλήρης οδηγός μας για όλους, όσοι ανυπομονείτε να ακούσετε και πάλι live τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Σταυρός του Νότου

Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου -διαχρονικά σταθερή αξία στη μουσική σκηνή της πόλης- δυναμική αρχή θα κάνουν ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Μαρίζα Ρίζου. Την αρχή θα κάνει ο αγαπημένος του κοινού του Σταυρού του Νότου, Μίλτος Πασχαλίδης από 12 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τα τέλη Μαρτίου, ενώ η γεμάτη ενέργεια Μαρίζα Ρίζου θα αναλάβει να κάνει πιο μουσικές τις Παρασκευές μας, από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου. Ειδικά, για την ημέρα των ερωτευμένων, ο Σπύρος Γραμμένος θα δώσει μία Valentine’s Day συναυλία, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Για το Σταυρός του Νότου Club προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο τα «Στρατάκια», τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, που θα δώσουν δύο συναυλίες τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου.

Όσο για τον Σταυρό του Νότου Plus, εκεί θα δούμε τον Ανδρέα Μανωλαράκη με τη λύρα τους την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ενώ από 25 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα μας χαρίσει μοναδικές λαϊκές βραδιές με τους Μανώλη Πάππο, Φώτη Σιώτα, Γιάννη Παπαγεωργίου, Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου και Άγη Παπαπαναγιώτου. Παράλληλα, μετά το πρώτο κύκλο εμφανίσεων τους, η Ηρώ & η Ελένη Πέτα, επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα, «Μαζί ξανά», τα Σάββατο 19, 26 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr