UPDATE CITY BLOGGING

Beefbar Athens: Ένα από τα καλύτερα brunch spots της πόλης επιστρέφει


Κλέλια Φατούρου

29 Σεπτεμβρίου 2022

Beefbar Athens: Ένα από τα καλύτερα brunch spots της πόλης επιστρέφει
Ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 2 Οκτωβρίου

Ένα από τα πιο φημισμένα brunch spots της Αθήνας, το αγαπημένο Beefbar Athens, επιστρέφει στις 2 Οκτωβρίου και συστήνει ένα ολοκαίνουριο μενού, γεμάτο αντιθέσεις, νέες προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς.

Το αγαπημένο brunch πολλών influencers ή απλά εκείνων που λατρεύουν την ιεροτελεστία του γεύματος, που είναι κάτι μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, θα ανοίγεις τις πόρτες του κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 11:30 το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Jenny.Gr

Η κλασική έννοια του brunch αποκτά μία νέα, πιο ενδιαφέρουσα διάσταση, δοσμένη με το μοναδικό Beefbar twist, και θα ικανοποιήσουν κι εσένα που δεν είναι η κλασική σου επιλογή. Θα βρεις ξανά τα fish & chps bao buns αλλά και νέες παραλλαγές των αγαπημένων αυγών, συνδυαζόμενα με χαβιάρι ή τρούφα.

Το Weekend Roast παραμένει, και αποτελεί την ευχάριστη ανατροπή στο ανανεωμένο brunch μενού, με διαφορετική επιλογή κρέατος κάθε εβδομάδα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Αν ρωτάς πάντως εμένα, η νέα προσθήκη αρτοσκευασμάτων και κέικ, με ένα μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, είναι ο λόγος που θα πάω σύντομα στο Beefbar. Εντάξει, και για να δοκιμάσω τα cocktails, όπως το Bloody Mary Station, που είναι το Bloody Mary, αλλά σε πιο funky εκδοχές. Όπως αυτό με τσίπουρο ή το ιαπωνικό, με ginger και ενταμάμε.

Jenny.Gr

Και αν δεν σε έχουμε πείσει ακόμα, ένα ποτήρι σαμπάνια, τα μοναδικά live και DJ sets κάθε Κυριακή, αλλά και η απίστευτη θα στον Σαρωνικό, είναι μερικοί ακόμη λόγοι για να μην χάσεις το Beefbar Athens Brunch.

Jenny.Gr

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Κάθε Κυριακή, από τις 11.30 (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15:45)

Από το Νοέμβριο: Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 11.30 (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15:45)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BEEFBAR ATHENS
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα

Τ: +30 210 96 70 700

www.beefbar.com