
Ιαπωνικό, sushi, ταϋλάνδέζικο, ινδικό ή κινέζικο; Η απάντηση μας -ως λάτρεις των αρωματικών γεύσεων της άπω ανατολής- είναι λίγο απ’ όλα, και γι’ αυτό, παίρνουμε το μετρό και κατευθυνόμαστε προς Πειραιά για να ανακαλύψουμε παραδοσιακά αλλά και νέα στέκια που σερβίρουν αυθεντικές γεύσεις της δημοφιλούς ασιατικής γαστρονομίας, με μια extra στάση για ποτό στο πιο ντιζαϊνάτο bar της περιοχής.
Kitschen
Στο λιμάνι του Πειραιά, όχι πολύ μακριά από το κέντρο, θα βρεις το «ανορθόγραφο» dim sum bar Kitschen, όπου η γιαπωνέζικη φιλοσοφία συναντά μία πιο pop αισθητική. Με ένα fusion, πολυασιατικό με μεσογειακές πινελιές μενού 16 μικρών πιάτων, άρτια συνοδευόμενων από λαχταριστά cocktails, o Ελληνοϊνδονήσιος σεφ Δημήτρης Liem και ο Ελληνοκορεάτης mixologist Σπύρος Μινέτος μας καλούν να «ετοιμάσουμε τα chopsticks μας».