UPDATE CITY BLOGGING

The Meet Market: Easter Edition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


JTeam

20 Μαρτίου 2023

The Meet Market: Easter Edition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Περισσότεροι από 140 ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί, εκ των οποίων 30+ θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί, κάτω από τις κόκκινες καμινάδες της Τεχνόπολης στο Γκάζι

Το Meet Market επιστρέφει στις 8 & 9 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να στήσει τη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας λίγες ημέρες πριν το Πάσχα!

Περισσότεροι από 140 ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί, εκ των οποίων 30+ θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί, κάτω από τις κόκκινες καμινάδες της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, home-deco αντικειμένα με ξεχωριστή αισθητική, χειροποίητα κοσμημάτα, προϊόντα ευεξίας & ομορφιάς, packaged τρόφιμα από καλλιεργητές της ελληνικής υπαίθρου, είδη για το παιδί σχεδιασμένα με προσοχή… Αυτές είναι μονάχα μερικές από τις #madeingreece συμμετοχές που θα συνθέσουν το line-up της pop-up αγοράς του Meet Market και θα γεμίσουν την Κεντρική Αυλή, το Προαύλιο Μηχανουργείου και το κτίριο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης.

Jenny.Gr

Παράλληλα, τα dj sets θα διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε δύο ώρες και -όπως πάντα- δεν θα λείπουν τα ποτά, το street food, και οι δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά!

Ένα #tip για όλους όσους επισκεφθείτε το Πασχαλινό Meet Market: Με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη #ΜεγάληΚλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 3 τυχεροί νικητές και ο καθένας θα πάρει σπίτι ένα καλάθι γεμάτο δώρα από όλους τους εκθέτες!

Το Meet Market γίνεται ξανά σημείο συνάντησης της εγχώριας επιχειρηματικότητας και μας καλεί στην πιο πολύχρωμη αγορά της πόλης!

#themeetmarket | #livelovelocal