UPDATE CITY BLOGGING

Big Bang Festival 7: Το πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει στη Στέγη με νέες περιπέτειες


11 Μαΐου 2023

Big Bang Festival 7: Το πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει στη Στέγη με νέες περιπέτειες
Βραβευμένο ως το πιο πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ στην Ευρώπη για παιδιά, το Big Bang επιστρέφει για 7η χρονιά, στη Στέγη και τη γειτονιά της, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να βρουν το ρυθμό τους

Μια φεστιβαλική ωδή σε περιπετειώδεις μουσικές εμπειρίες, παιχνίδια, διαδραστικές εγκαταστάσεις, ήχους από αντικείμενα και έργα, το Big Bang Festival 7, επιστρέφει 27-28 Μαΐου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Μουσικοί και μουσική από όλο τον κόσμο, μαζί με παιδιά, γονείς και φίλους, συναντιούνται και γίνονται «ένα» στις σκηνές, στα ασανσέρ, στους διαδρόμους, αλλά και στους δρόμους έξω από τη Στέγη.

Θέατρο, καραόκε, μουσικοί πειραματισμοί, παραμύθια, video art και άλλες μουσικές περιπέτειες σας περιμένουν και φέτος. Ακολουθήστε στις περιπέτειές του τον Κύριο Βι, μπείτε στο νομαδικό εργαστήριο κατασκευής μουσικής και πειραματιστείτε με τους ήχους, ξυπνήστε τη φαντασία σας ακολουθώντας τα μυστικά του ύπνου των ζώων, κάντε φίλη σας «Ένα πολύ δυνατό κορίτσι», ελευθερώστε τον κόσμο από το σκοτάδι παρέα με τον Σαφίρ και τραγουδήστε σε όλες τις γλώσσες σε ένα πάρτι με 2 DJs που παίζουν για εσάς, μαζί με εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.