UPDATE CITY BLOGGING

Μια συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στις επιτυχίες των νέων της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ και σε όσους υποστηρίζουν το πολύτιμο έργο του φορέα


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Μια συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στις επιτυχίες των νέων της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ και σε όσους υποστηρίζουν το πολύτιμο έργο του φορέα
Ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο έλαβε χώρα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στον εσωτερικό χώρο του Κέντρου ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο έλαβε χώρα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στον εσωτερικό χώρο του Κέντρου ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με σκοπό την ενίσχυση του Έργου στους ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, του μοναδικού φορέα στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και αυτονόμηση εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από περιβάλλοντα ιδρυματικής περίθαλψης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του οργανισμού κα Δήμητρα Καλαντώνη να καλωσορίζει και να ευχαριστεί από καρδιάς στους 130 εκλεκτούς καλεσμένους και υποστηρικτές, μέσα στους οποίους εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ιδρυτικού δωρητή και μεγάλου υποστηρικτή της Εξέλιξης Ζωής, η Πρόεδρος και CEO του φαρμακευτικού Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κα Ιουλία Τσέτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece κος Τάσος Πανούσης, ο Chairman και Managing Partner της McKinsey & Company σε Ελλάδα και Κύπρο κος Γιώργος Τσόπελας και η Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά κα Τζούλη Λυμπερόπουλος.

Jenny.Gr
Η Πρόεδρος της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ και η Μερσίνα, ωφελούμενη του φορέα, απονέμουν το βραβείο στην κα Αρίστη Σταθακοπούλου από τη Διεύθυνση Δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Jenny.Gr
Βράβευση της Πρόεδρου και CEO του φαρμακευτικού Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κας Ιουλίας Τσέτη για την πολύτιμη συνεισφορά της στο έργο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ

Jenny.Gr
Βράβευση του Διευθύνοντος Συμβούλου της doValue Greece κου Τάσου Πανούση
Jenny.Gr
Ο Chairman και Managing Partner της McKinsey & Company σε Ελλάδα και Κύπρο κος Γιώργος Τσόπελας
Jenny.Gr
Η Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά κα Τζούλη Λυμπερόπουλος

Στη συνέχεια, η ομάδα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ απένειμε βραβεία σε 12 ωφελούμενους του οργανισμού ως επιβράβευση για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023, αποδεικνύοντας ότι κάθε παιδί μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις αρκεί να λάβει την κατάλληλη ενδυνάμωση.

Jenny.Gr
Βράβευση ωφελούμενης για την αποφοίτηση της από το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας

Jenny.Gr
Βράβευση ωφελούμενης για τη φοίτηση της στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Jenny.Gr
Βράβευση ωφελούμενης για τη φοίτηση στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος και την επιτυχημένη πορεία της

Jenny.Gr
Βράβευση ωφελούμενου για την εισαγωγή του στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Καλαμάτας
Jenny.Gr
Η Πρόεδρος κα Καλαντώνη με ωφελούμενο και συνεργάτη της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των υποστηρικτών και δωρητών που αγκαλιάζουν με τη συνεισφορά τους το έργο του φορέα. Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία, τα οποία έχουν επιμεληθεί και απένειμαν ωφελούμενοι, παρέλαβαν εκπρόσωποι των παραπάνω μεγάλων υποστηρικτών, καθώς, επίσης και εκπρόσωποι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Globe One Digital, της ΔΕΔΔΗΕ, της ENEL GREENPOWER HELLAS, της METRO, της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, της KPMG, της NAVARINO, της PROELECTRO, του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, του HIGGS, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, και του The Ranch.

Jenny.Gr
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital

Jenny.Gr
Η Διευθύντρια Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κα Πετσατώδη Κατερίνα

Jenny.Gr
Ο Head of Communications Europe της Enel Green Power Hellas κος Κωνσταντίνος Εφραιμίδης
Jenny.Gr
Η Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της METRO κα Δήμητρα Δασκαλάκη
Jenny.Gr
Βράβευση της Life Strategist και εθελόντριας της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ κας Μάρεας Λαουτάρη

Η Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κα Ιουλία Τσέτη συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την αναφορά της στη σημασία της φιλανθρωπίας τονίζοντας πως «Όλοι μας θα ποντάρουμε στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ και θα είμαστε εκεί γι’ αυτά τα παιδιά να παρακολουθούμε την προσπάθειά τους και να δώσουμε θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις μας.».

Jenny.Gr
Η κα Τσέτη παραλαμβάνει το βραβείο της

Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος ερμήνευσε μεγάλη του επιτυχία μαζί με ανήλικη ωφελούμενη και παρέλαβε το βραβείο του αναφέροντας «Το βραβείο πάει στην δύναμη ψυχής που έχουν όλα τα παιδιά της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ. Συγχαρητήρια για όλο το Έργο σας.»

Jenny.Gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραλαμβάνει το βραβείο του

Ο χώρος ήταν ευγενική χορηγία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Το δείπνο επιμελήθηκε η ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον Catering, ενώ τα αποστάγματα προσέφερε το Κτήμα Μουσών και το Lost Lake Distillery. Η οπτικοακουστική επιμέλεια παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από την PROELECTRO. Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς ανέλαβε αφιλοκερδώς η VIParties. Την εκδήλωση στήριξε επίσης η χορηγός εταιρία BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ AE.

Jenny.Gr

Το στολισμό επιμελήθηκε η FLERIA FLOWERS σε συνεργασία με ωφελούμενους, οι οποίοι την ίδια ημέρα είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν τις ανθοσυνθέσεις στο κατάστημα Fleria Lab στο Λυκαβηττό, ενώ Οι καλεσμένοι της βραδιάς πριν φύγουν έλαβαν υπέροχα δώρα από τον Ομίλου Quest και τη UNIPHARMA.

Jenny.Gr
Η Νίνα Ιωαννίδου, ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου Fleria με ωφελούμενες της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ προετοιμάζουν τις ανθοσυνθέσεις που στόλισαν τις ροτόντες του Δείπνου

Η βραδιά έκλεισε με την Πρόεδρο κα Δήμητρα Καλαντώνη να ευχαριστεί τους καλεσμένους για την ανταπόκριση τους και την στήριξη τους στο έργο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, και όλους τους ανθρώπους της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ που δούλεψαν για την επιτυχή διοργάνωση αυτής της βραδιάς.

Jenny.Gr
Η ομάδα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει δυναμικά, με συνέπεια και αφοσίωση τη διεύρυνση του έργου με στόχο ένα πιο δίκαιο και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τους αυριανούς πολίτες της κοινωνίας μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 και απευθύνεται σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες που προέρχονται από Δομές Κλειστής Παιδικής Προστασίας. Αρωγός στη δράση της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ ήταν από την πρώτη στιγμή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με την ιδρυτική δωρεά του, ενώ από το 2023 ο φορέας συνεχίζει να υποστηρίζεται μέσω συμπληρωματικών κονδυλίων του ΙΣΝ και εφάμιλλων δωρεών από άλλους χρηματοδοτικούς πόρους. Μέσα από υποστηρικτικές υπηρεσίες πολυεπίπεδης παρέμβασης, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ψυχολογική υποστήριξη, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ διευκολύνει τη συμπερίληψη των νεαρών ωφελούμενων στην κοινωνία, δίνοντάς τους αυτοπεποίθηση να προχωρήσουν δυναμικά στη ζωή. Όραμα του φορέα είναι να δημιουργήσει μία γέφυρα, που θα ευνοήσει την ομαλή μετάβαση από το ένα ηλικιακό εύρος στο άλλο, με απώτερο σκοπό την ανεξάρτητη και αυτόνομη διαβίωσή τους.