UPDATE CITY BLOGGING

Must Visit: Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τέλειες Xmas αγορές και εορταστικές εκδηλώσεις


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

Must Visit: Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τέλειες Xmas αγορές και εορταστικές εκδηλώσεις
Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό αποτελεί θεσμό που έχει καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους καθώς φιλοξενεί εορταστικές εκδηλώσεις, παιχνίδια, καρουσέλ, παγοδρόμιο, αλλά και αμέτρητες επιλογές για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας.

Jenny.Gr

Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 καθημερινά και τις αργίες, με ελεύθερη είσοδο, τα υπαίθρια περίπτερα σας προσφέρουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, υαλικά, αρώματα, ρούχα για όλη την οικογένεια, παπούτσια, φόρμες και φούτερ, λευκά είδη και κουρτίνες, μικροεργαλεία, είδη τηλεφωνίας αλλά και τρόφιμα όπως τυροκομικά, αλλαντικά, όσπρια και ζυμαρικά από Έλληνες παραγωγούς. Ακόμα δεν λείπουν τα παραδοσιακά γλυκά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ο χαλβάς Φαρσάλων και πολλά άλλα γλυκίσματα.

Jenny.Gr

Στον χώρο θα υπάρχει περίπτερο για να γευτείτε το περίφημο γλυκό «καμινάδα». Mπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το πρωτότυπο βαφλοσουβλάκι και τα νοστιμότατα churros.

Eπίσης μπορείτε να βρείτε παραδοσιακό σουβλάκι, λαχταριστό hot dog και να ζεσταθείτε με το αρωματικό ζεστό κρασί -Gluhwein- των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα περιβάλλον που σας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Jenny.Gr

Όσο απολαμβάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, το μεγάλο παγοδρόμιο περιμένει τους μικρούς μας φίλους για ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης παρέα με το πανέμορφο καρουζέλ, την άμαξα του Αϊ Βασίλη, το Bungee jumping, τη vintage ροτόντα ψαρέματος και το τρενάκι. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εορταστικές μουσικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια που υπόσχονται αυτές οι γιορτές να σας μείνουν αξέχαστες!

Jenny.Gr

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό σας περιμένει στο Πεδίον του Άρεως που φοράει τα καλά του από 9/12/2023 έως και 7/1/2024 κάθε μέρα.

Jenny.Gr

Το νο1 χριστουγεννιάτικο χωριό είναι εδώ. Καλές γιορτές σε όλους!

Δωρεάν είσοδος για όλους.

Advertorial