ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Χριστουγεννιάτικος γάμος: Τι να φορέσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικος γάμος: Τι να φορέσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις
Instagram/camilamorrone
Ως καλεσμένη σε χριστουγεννιάτικο γάμο μπορείς να φορέσεις μερικά κομμάτια που σίγουρα θα κλέψουν τα βλέμματα

Χριστουγεννιάτικος γάμος; Σίγουρα γίνονται πολλοί και σίγουρα θα έχεις να πας τουλάχιστον σε έναν. Τα φωτάκια, η ρομαντική, νοσταλγική ατμόσφαιρα, η αναμονή της νέας χρονιάς, όλα αυτά και ακόμα μερικά κάνουν τα ζευγάρια να επιλέξουν ημερομηνίες κοντά στα Χριστούγεννα για να παντρευτούν. Εμείς ως καλεσμένοι τώρα πρέπει να επιλέξουμε outfits, που ναι μεν να είναι γιορτινά, αλλά που δεν είναι και για το NYE party.

Αν θέλουμε να κλέψουμε τις εντυπώσεις και να φανούμε γνώστες της μόδας, καλό είναι να αποφύγουμε κοινοτοπίες, όπως φορέματα όλο δαντέλα ή glitter ή παγιέτες. Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε κομμάτια που δε θα τα φοράει κανένας άλλος και ας κάνουμε τη διαφορά. Προφανώς χωρίς να υποσκιάσουμε τη νύφη την ημέρα του γάμου της! Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες τι να φορέσεις στον χριστουγεννιάτικο γάμο που είσαι καλεσμένη, ώστε να κλέψεις τα βλέμματα. Κράτα σημειώσεις!

1. Βελούδο

Με ένα βελούδινο σύνολο θα είσαι από τις πιο καλοντυμένες. Επέλεξε ένα midi φόρεμα με λεπτή τιράντα και συνδύασέ το με ασροτί μαντό με φουσκωτά μανίκια για extra drama.

2. Διαφάνεια

Δοκίμασε μια φούστα ή φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο με διαφάνεια και σέταρέ τη με μια οικολογική γούνα.

3. Λευκό πουκάμισο

Κάνε τη διαφορά με ένα λευκό πουκάμισο και ένα tailored φαρδύ παντελόνι. Φόρεσε έντονα κοσμήματα και φυσικά ένα oversized blazer.

4. Εξώπλατο

Ένα φόρεμα με έξω την πλάτη πάντα κερδίζει τα βλέμματα. Δοκίμασε ένα σε maxi ή midi γραμμή και δώσε έμφαση στα αξεσουάρ.

5. Ball φούστα

Ένα από τα must κομμάτια της σεζόν, που μας μεταφέρει στο 1950. Σικάτο, αλλά και πολύ σύγχρονο. Συνδύασε τη ball φούστα με ένα top με λεπτή τιράντα και σφίξε μια ζώνη φαρδιά ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις το σχήμα της κλεψύδρας.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά φλατ party παπούτσια των γιορτών και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.