ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κόκκινο είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή για το μανικιούρ των Χριστουγέννων


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Δεκεμβρίου 2023

Το κόκκινο είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή για το μανικιούρ των Χριστουγέννων
IG @tombachik
Αν σκέφτεσαι ήδη το εορταστικό σου μανικιούρ, το σαγηνευτικό κόκκινο μανικιούρ αυτή τη σεζόν είναι «μονόδρομος»

Ας το παραδεχτούμε, το κόκκινο μανικιούρ αποτελεί μια κλασική και άκρως διαχρονική πρόταση. Και γίνεται ακόμη περισσότερο τα Χριστούγεννα, συντροφεύοντάς μας σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ιδίως αν το κόκκινο βερνίκι νυχιών συνδυάζεται με χρυσαφένιες λάμψεις ή ιριδίζοντα designs που θυμίζουν νιφάδες χιονιού.

Πάντα σαγηνευτικά και προκλητικά, τα κόκκινα νύχια μας χαρίζουν, εδώ και περίπου ένα χρόνο, μια εντελώς νέα προοπτική όσον αφορά στο sexiness που εκπέμπουν χάρη στο TikTok και τη «θεωρία των κόκκινων νυχιών».

Με λίγα λόγια, η δύναμη των κόκκινων νυχιών φαίνεται να έχει επιστρέψει στον αρχικό, σαγηνευτικό της ρόλο, αυτόν της εποχής της Μέριλιν Μονρόε και της Σοφία Λόρεν. Και αν ισχύει ότι, όσον αφορά στα νύχια, η μόδα κάνει κύκλους, αυτό που δεν «φθείρεται» ποτέ στην ολότητά του είναι το κόκκινο βερνίκι νυχιών. Απόδειξη αυτού, τα φράση Cherry Mocha ή Cherry Gucci nails που φέτος πρωταγωνιστούν. Επομένως, το κόκκινο μανικιούρ αποτελεί την πιο hot επιλογή των Χριστουγέννων!

Πώς να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση κόκκινου για εσένα

Ισχύει ακριβώς ο ίδιος κανόνας με τα κραγιόν. Αν παρατηρήσεις το δέρμα σου θα καταλάβεις τον τύπο του υποτόνου σου, ψυχρό ή θερμός, και από εκεί θα ξεκινήσει η επιλογή του τέλειου κόκκινου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.