UPDATE CITY BLOGGING

Δοκίμασε τα νέα Tiki Waikiki cocktails και ζήσε την απόλυτη (Tiki) summer in the city εμπειρία


Νατάσσα Σχοινά

25 Ιουνίου 2024

Δοκίμασε τα νέα Tiki Waikiki cocktails και ζήσε την απόλυτη (Tiki) summer in the city εμπειρία
Για πόσο Tiki Summer διάθεση είσαι έτοιμη; Γιατί τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει τις τέλειες προδιαγραφές για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Πώς να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για το καλοκαίρι; Δε θέλουμε κιόλας να το κάνουμε η αλήθεια είναι. Το καλοκαίρι ίσως είναι με διαφορά η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Ο ήλιος και τα μπάνια στη θάλασσα έχουν την τιμητική τους, η οργάνωση των διακοπών είναι η Νο1 προτεραιότητά μας και το σπίτι… δε μας «χωράει». Θέλουμε να είμαστε έξω. Να επισκεπτόμαστε τις αγαπημένες μας αυλές και να απολαμβάνουμε δροσερά ποτά και λαχταριστά πιάτα με την παρέα μας.

Και όταν το θέμα πηγαίνει στις αγαπημένες μας αυλές, η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά τα TGI Fridays. Πώς να γίνει διαφορετικά όταν, πέρα από τον πάντα cozy και cool χώρο, φροντίζουν διαρκώς να ανανεώνουν τον κατάλογο με τις πιο συναρπαστικές επιλογές, όπως συνέβη τώρα με τα ολοκαίνουργια Tiki Waikiki cocktails;

Jenny.Gr

Our Tiki Summer

Να μπουν νέα entries στον κατάλογο των TGI FRIDAYS™ και να μην τα δοκιμάσουμε, δεν υπήρχε καμία περίπτωση. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δε χάσαμε χρόνο και είμαστε εδώ για να σε βάλουμε στο κλίμα και να κανονίσεις -άμεσα- την επόμενη επίσκεψή σου, γιατί αυτά που δοκιμάσαμε είναι απλά ΣΟΥΠΕΡ.

3 νέα cocktails που θα σε ταξιδέψουν σε τροπικούς προορισμούς

Jenny.Gr
Meet the... Havana Wave

Το Havana Wave είναι το cocktail που φαντάζεσαι να κρατάς στο χέρι σου μετά τη δουλειά. Άκρως αναζωογονητικό και φτιαγμένο από μείγμα από Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters. Απλά... απόλαυση!

Jenny.Gr
Meet the... Paradise Beach

Το Paradise Beach έχει σίγουρα μπει στη λίστα με τα all-time-favorite αγαπημένα μας. Ξεχωρίζει κατευθείαν για το ιδιαίτερο χρώμα του και η γεύση του σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μία εξωτική παραλία φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και ατενίζοντας τον ατελείωτο ορίζοντα. Η συνταγή του έχει ένα mix από Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime.

Jenny.Gr
Meet the... Pineapple Ginger Splash

Η τρίτη άφιξη της «παρέας» είναι το Pineapple Ginger Splash. Πρόκειται για ένα cocktail που συνδυάζει το γλυκό με το πικάντικο χάρη στο γοητευτικό «πάντρεμα» του ανανά με το τζίντζερ. Η τέλεια ισορροπία έρχεται με ένα τελείωμα από premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης.

Τα νέα μεξικάνικα πιάτα ήρθαν για να μείνουν

Το Margarita MAYnia των TGI FRIDAYS™ ήταν η απόλυτη γιορτή των margaritas. Παράλληλα, όμως, μας έφερε και μία σειρά από λαχταριστά μεξικάνικα πιάτα που έμειναν μόνιμα στον κατάλογο για να τα παραγγέλνουμε ξανά και ξανά, και ταιριάζουν υπέροχα με τα νέα Tiki Waikiki cocktails.

Έχουμε και λέμε:

Jenny.Gr

Tequila Lime Shrimp Tacos: To ιδανικό πιάτο για date night. Πρόκειται για σωταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter με avocado spread, ανθότυρο, Monterey Jack και Smoked Chipotle sauce. Μία μπουκιά αρκεί για να το ερωτευτείς!

Jenny.Gr

Chicken Al Pastor: Το comfort food πιάτο για κάθε μέρα. Το ζουμερό, μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor είναι κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να σου φύγει από το μυαλό. Συνδυάζεται με λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια και pico de gallo και είναι κάτι σαν μεξικάνικο bowl στη σούπερ updated εκδοχή του.

Jenny.Gr

Puebla Chicken Quesadilla: H quesadilla που θα θες να μοιραστείς με την κολλητή. Με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τυριά Colby και Monterey Jack, κόκκινες πιπεριές, μανιτάρια σωταρισμένα και Al Pastor sauce, ας πούμε ότι σίγουρα θα τσακωθείτε για το ποια θα φάει τα περισσότερα κομμάτια.

Jenny.Gr

Veggie Quesadilla: Το go-to για τους vegetarian (και όχι μόνο!). Μία quesadilla με παρμεζάνα, Philadelphia, μοτσαρέλα, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, corn chips, σωταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce που απλά θα σε ενθουσιάσει.

Επισκέψου, λοιπόν, κι εσύ ένα από τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ζήσε τη μαγεία του Tiki Summer με τις ξεχωριστές γεύσεις που προτείνουν.

Ακολούθησε τα TGI Fridays™ σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα της αγαπημένης σου αλυσίδας.

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Advertorial