UPDATE #NOW

5 applications που θα σας φανούν χρήσιμα


25 Ιανουαρίου 2013

141475360.jpg

Τα tablets έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά τα τελευταία χρόνια.

Ένας mini υπολογιστής βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια όλων. Τα applications που μπορείτε να κατεβάσετε σας διευκολύνουν, συμβουλεύουν αλλά και ενημερώνουν. Διαλέξαμε λοιπόν πέντε από αυτά, τα οποία μπορείτε να τα έχετε free:

Calorie Counter & Diet Tracker by Myfitnesspal: Μετρήστε τις θερμίδες σε αυτό που τρώτε και συμβουλευτείτε για το πώς να χάσετε κιλά.

Runkeeper–GPS Track: Μετράει τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει στο τρέξιμό σας, τους σφυγμούς της καρδιάς σας, μπορείτε ακόμα και να διαλέξετε ένα playlist να ακούτε καθώς τρέχετε.

Period Diary: Παρακολουθήστε την περίοδο σας στο tablet σας. Σας ενημερώνει για το πότε είναι οι γόνιμες μέρες σας και πότε είναι να αδιαθετήσετε.

Sex life 100+ positions: Για να αυξήσετε τη φαντασία σας και να ενθουσιάσετε το σύντροφό σας συμβουλευτείτε το συγκεκριμένο applications και θα πάρετε αρκετές ιδέες. Οι εικόνες του αρκούν.

Kool: Διαδραστικό περιοδικό που μπορεί να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Για να κατεβάσετε ολόκληρο το περιοδικό KOOL πατήστε ένα από τα παρακάτω εικονίδια (το KOOL είναι συμβατό ΜΟΝΟ με iPad & Android Tablets).

  • Για iPad πατήστε:
  • Για Android Tablets πατήστε: