UPDATE #NOW

Ο Jean Reno επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος


26 Φεβρουαρίου 2013

JO-JEAN-RENO2.jpg
Μετά από περίπου 20 χρόνια, ο Jean Reno επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην σκοτεινή πλευρά του Παρισιού, μέσα από το νέο σήριαλ «Jo», που κάνει πρεμιέρα στο FOX στις 27 Φεβρουαρίου.

Είναι μια νέα αστυνομική σειρά του FOX που ακολουθεί τη ζωή του Jo St-Clair τον οποίο υποδύεται ο Jean Reno. Ο Jo είναι ένας βετεράνος ντετέκτιβ της εγκληματολογικής ομάδας του Παρισιού που προσπαθεί να διαλευκάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις δολοφονίας. Σε κάθε επεισόδιο διαδραματίζεται μια νέα υπόθεση ενώ παράλληλα παρακολουθούμε αποσπάσματα από την προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή.

Η σειρά μεταφέρει τους τηλεθεατές στα πιο γνωστά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός όπως τον Πύργο του Eiffel, τη Notre Dame, κατακόμβες, την πλατεία Vendôme, όπου οδηγείται ο Jo για να ξετυλίξει το κουβάρι των περίεργων δολοφονιών που πραγματοποιούνται εκεί.

Δημιουργός της σειράς είναι ο βραβευμένος με Emmy σεναριογράφος-παραγωγός René Balcer. Ετοιμαστείτε να δείτε την… άγρια πλευρά της πιο ρομαντικής πρωτεύουσας αποκλειστικά στο FOX!

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου στις 21:30.