UPDATE #NOW

Ο υπέροχος κύριος Τζούμας απόψε στο ΒΡΑΔΥ


27 Μαρτίου 2013

IMG_3267.jpg

Στη συνέχεια απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο θα καθίσει η Εβελίνα Παπούλια.

Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους, αλλά και πολυπράγμων δημοσιογράφους της χώρας. Και σίγουρα μία από τις πιο ξεχωριστές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος είναι ο πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο ΒΡΑΔΥ και έχει πραγματικά απίστευτες ιστορίες να διηγηθεί.

Ο «φιλόσοφος» του ραδιοφώνου έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών, έχει ασχοληθεί με τον χορό, έχει γράψει βιβλία -Ως εκ θαύματος (2008),Complete Unkown (2009), Πανωλεθρία (2010)-, δηλώνει λάτρεις του rock ‘n’ roll, αλλά ξεχωρίζει για το προκλητικό του χιούμορ και την πληθωρική του προσωπικότητα. Και στο ΒΡΑΔΥ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του διαδρομής, μιλάει για το ραδιόφωνο, το θέατρο και τη τηλεόραση.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η Εβελίνα Παπούλια. Η alternative ηθοποιός μοιράζεται τα επαγγελματικά της σχέδια και περιγράφει τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για το musical «Δαίμονες» και τηνσυνεργασία της με την Άννα Βίσση. Απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΑΝΤ1.