UPDATE #NOW

Dippin’ Dots:Η μεγαλύτερη παγωμένη έκπληξη του καλοκαιριού


1 Ιουλίου 2013

DIPPIN-DOTS-CUP-1.jpeg

Τα Dippin’ Dots, έφτασαν επιτέλους και στην Ελλάδα και διοργανώνουν το πιο διασκεδαστικό opening party στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Dippin’ Dots στη Γλυφάδα(Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων) την Τρίτη 2 Ιουλίου, 6-9μμ.

Η αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη θα είναι εκεί για να καλωσορίσει και να δροσίσει το κοινό με το πιο λαχταριστό παγωμένο κέρασμα, να παίξει με όλους τα πιο πρωτότυπα Dippin’ Dots παιχνίδια χαρίζοντας μοναδικά δώρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της βραδιάς, ένα ολοκαίνουργιο mini iPad!

Παράλληλα, ο Νίκος Αναδιώτης, σε ανατρεπτικό ρόλο DJ, θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους με ένα live τρίωρο DJ set! Τα Dippin’ Dots είναι χιλιάδες μικρές παγωμένες «χάντρες ευτυχίας», όπως τις έχουν ονομάσει οι εκατομμύρια fans τους ανά τον κόσμο, οι οποίες λιώνουν στο στόμα και απελευθερώνουν το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας. O επιστήμονας Curt Jones δημιούργησε τα Dippin’ Dots πριν από 25 χρόνια στην Αμερική και από τότε έχουν κατακτήσει τους καταναλωτές με παρουσία στα περισσότερα και μεγαλύτερα θεματικά πάρκα και εμπορικά κέντρα της χώρας, αλλά και σε 18 επιπλέον χώρες παγκοσμίως! Παρασκευάζονται από ολόφρεσκα υλικά που καταψύχονται αστραπιαία με τη χρήση κρυογονικής ψύξης που μετατρέπει το σπιτικό παγωτό, το γιαούρτι, ακόμα και τον καφέ σε μεμονωμένες μικρές, διασκεδαστικές και ολόφρεσκες στρογγυλές «χάντρες» Dippin’ Dots.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εφευρέτης και ιδρυτής των Dippin’ Dots Curt Jones, τον οποίο έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του “Way to the top” ο Donald Trump και έχει παρουσιάσει στο show της η βασίλισσα των talk shows, Oprah Winfrey, θα επισκεφθεί τη χώρα μας για να παρευρεθεί στο μεγάλο opening party της Γλυφάδας.

Τέλος, όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές Polaroid με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, ενώ τους μικρότερους φίλους των Dippin’ Dots θα διασκεδάσουν οι αξιολάτρευτες μασκότ τους, σε ειδικά διαμορφωμένο Kid’s corner, με πρωτότυπα παιχνίδια, δραστηριότητες και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.