UPDATE #NOW

Fun Weekend


28 Ιουνίου 2013

Ιδέες και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Τι θα λέγατε για ένα βραζιλιάνικο φεστιβάλ κινηματογράφου;

Η τρίτη διοργάνωση του Cinebratenas - Εβδομάδα Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου σκαρφαλώνει στη Λαΐδα για να προβάλει τα highlights του βραζιλιάνικου σινεμά στον ιδανικό open air χώρο του θερινού της Ταινιοθήκης από χθες 27 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Το «Θα Δεχόμουν και τα Χειρότερα Νέα από τα Όμορφά σου Χείλη» του σκηνοθετικού διδύμου Μπέτο Μπραντ και Ρενάτο Σιάσκα θα μας ταξιδέψει στα βάθη του Αμαζονίου, όπου θα ξετυλιχτεί μια παθιασμένη ιστορία απιστίας σε ένα άγριο και απειλητικό φυσικό περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, το road movie «Στην Άκρη του Δρόμου» παρουσιάζει το ταξίδι αυτογνωσίας ενός φορτηγατζή στη βραζιλιάνικη ύπαιθρο παρέα με ένα ορφανό παιδί. Επίσης, ο αντισυμβατικός δημιουργός Κλάουντιο Ασίς παρουσιάζει το νέο του φιλμ «Αρουραίος Πυρετός» με πρωταγωνιστή έναν αναρχικό ποιητή του δρόμου.

Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου, (Μετρό Κεραμεικός),Τηλ.: 2103609695

Αν πάλι δεν είστε fan του εναλλακτικού κινηματογράφου, η νέα αμερικανική ταινία "World War Z", σε σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ και πρωταγωνιστές τους, Brad Pitt , Matthew Fox, Daniel Kertesz. H υπόθεση έχει ως εξής: Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Επιλέξτε κάποιο θερινό σινεμά για να απολαύσετε την ταινία σας.

Μια μουσική πρόταση είναι το «Πικ νικ στον Κήπο» που θα δώσει ο Κωστής Μαραβέγιας σήμερα στην αυλή του Μεγάρου. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και έτσι ο τραγουδιστής θα δώσει ακόμη μια συναυλία, το Σάββατο 29 του μηνός, στις 9 μ.μ. Ο δημοφιλής singer – songwriter θα είναι στη σκηνή με αποσπάσματα από όλη του την δισκογραφία αλλά και διασκευές τραγουδιών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Μαζί του θα είναι οι Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο). Σπεύστε να αγοράσετε εισιτήρια για μια γεμάτη, μουσική βραδιά, που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.