UPDATE #NOW

Fun weekend: Μέχρι την Επίδαυρο


12 Ιουλίου 2013

Σαββατοκύριακο στην πόλη σας και όχι μόνο.

Επίδαυρος:

«Querer» ή το πάθος του τάνγκο: Μια παράσταση γεμάτη με αυτό το πάθος, όπου πρωταγωνιστούν η Ηρώ και ο Javier di Ciriaco, διάσημος και διεθνώς καταξιωμένος αισθαντικός ερμηνευτής, μέλος του αργεντίνικου συγκροτήματος Sexteto Milonguero. Εδώ παίζουν μουσικές των Astor Piazzolla, Francisco Canaro, Osvaldo Pugliese κ.ά., τάνγκο που έχει γράψει η ίδια η Ηρώ και κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της, φτιάχνοντας το δικό τους ηχητικό τοπίο στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στις 12 και 13/7. Την Ηρώ και τον Javier συνοδεύουν οι Nuevo Siete Ensemble, με σολίστ στο ακορντεόν τη Ζωή Τηγανούρια.

Μια ακόμα πρόταση για Επίδαυρο: Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τρεις νέες ιδιότητες μας συστήνεται φέτος στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, αναλαμβάνοντας τη μετάφραση, τη σκηνοθεσία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φυσικά ο ίδιος υπογράφει και τη μουσική της παράστασης. Σήμερα, 12 Ιουλίου και 13 Σάββατο, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Μια ακόμα ιδέα για ένα καλοκαιρινό bazaar. Τρεις μαμάδες δημιουργούν, η Αντωνία Γκούφα, η Ασημίνα Μηνά, η Δήμητρα Ιωαννίδου και σας προσκαλούν το Σάββατο 13, από τις 10.00 έως τις 16.00 στο Frock n' Roll για να γνωρίσετε από κοντά τις δημιουργίες τους.

Δαιδάλου 9Β, 15342, Αγία Παρασκευή Τηλ: 210 6842854, 6945212006

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.