UPDATE #NOW

Εσείς διαλέξατε τα βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι;


12 Ιουλίου 2013

15x23-RGB.jpg

Περισσότερα από 500.000 βιβλία, 55.000 ελληνικά έντυπα , 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks, περιμένουν τους λάτρεις του βιβλίου μέσα από μόνο μια σελίδα, το CosmoteBooks, το πιο εξελιγμένο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα από την COSMOTE.

Μυθιστορήματα, εκπαιδευτικά, παιδικά, βιβλία για την υγεία, τη διατροφή, τον αθλητισμό, τη μαγειρική και πολλά ακόμα, είναι διαθέσιμα στο CosmoteBooks, και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Διαθέσιμο μέσα από το www.cosmotebooks.gr, αλλά και από ειδικές εφαρμογές σε Smartphones και tablets με λειτουργικά Android και iOS , το CosmoteBooks διαθέτει μια ευρεία γκάμα βιβλίων, που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους τίτλους.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές COSMOTE είναι εντελώς δωρεάν. Oι καταναλωτές που αγοράζουν έντυπα βιβλία μπορούν να τα παραλαμβάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks εξασφαλίζει συνεχώς για τους καταναλωτές μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες, έτσι ώστε να απολαμβάνουν παντού και πάντα, τα αγαπημένα τους βιβλία σε υπολογιστή, Smartphone ή tablet.