UPDATE #NOW

Ηalloween parties στο κέντρο της Αθήνας


31 Οκτωβρίου 2013

Για όσους έχουν όρεξη να μυηθούν στη μαγεία του halloween, να μεταμφιεστούν σε δράκουλες, μάγισσες, φαντάσματα και να πιουν το πότο τους σε "τρομαχτικούς" ήχους, δεν έχουν παρά να ενημερωθούν για τα bars της πόλης.

Αν και είναι έθιμο του δυτικού κόσμου, με τα χρόνια το halloween κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Αύριο λοιπόν ετοιμαστείτε και κατευθυνθείτε προς τα εξής:

  • Στο SIX DOGS, ξεδιπλώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια βραδιά τρόμου και μυστηρίου στο Spooktacular Halloween Night! #2. Στο μαγαζί θα σερβίρεται ειδικά για την βραδιά Sailor Jerry cocktail, ενώ ολόκληρο το Project Space, θα μεταμορφωθεί σε screening room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Την μoυσική θα αναλάβουν οι BOCADA (Bolas + Cat Black + dagritzikos), μαζί με τους LATERNATIVE (Παναγιώτης Μένεγος + Σταύρος Διοσκουριδής) ενώ στο τέλος του party θα βραβευτεί η καλύτερη φορεσιά.
  • Στο Mike’s Irish Bar, οι Tommy & The Jazzholes επί σκηνής, θα σας κρατήσουν παρέα στο halloween party της ιρλανδέζικης pub-μουσικής σκηνής. (Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών)
  • Στον χώρο του Κ44 στην Κωσταντινουπόλεως οι Berlin Brides επιστρέφουν με full band και ζωντανό σετ το οποίο θα περιλαμβάνει κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο Moden Celibacy, καινούργια κομμάτια από τον επερχόμενο και halloween διασκευές με το γνωστό ξεσηκωτικό electro punk ήχο τους. Μετά το live, το οποίο ξεκινά στις 22:00, θα ακολουθήσει aftter party με τον Spyreas Sid στα decks (Cyanna, Shewreck).
  • Στο bar I.P.P.O. στην Θησέως στο Σύνταγμα γίνονται και το Spooktacular Halloween Costume party.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.