UPDATE #NOW

Το 1ο τεύχος του HOPE, του νέου γυναικείου iPad magazine, κυκλοφόρησε!


9 Νοεμβρίου 2013

available_on_the_app_store.jpg

Απολαύστε το!

Ο τίτλος HOPE μεταφράζεται ξεχωριστά από την κάθε γυναίκα. Είναι μια δημιουργική πλατφόρμα, ένα αισιόδοξο σύνθημα, ένα αισθητικό περιβάλλον ή ακόμα μια προτροπή για αναζήτηση ιδεών.

«Παραπέμπει από τη μία», όπως γράφει και η Τζένη Μπαλατσινού στο editorial, «σε παλιές εποχές, που πάντα νομίζουμε ότι ήταν καλύτερες… στους hippies και στο Woodstock, και από την άλλη, η λέξη ελπίδα είναι ταυτισμένη με τη γυναίκα, γιατί εκφράζει μια γενεσιουργό δύναμη, που στις άγριες εποχές μας μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά».

Το HOPE εκφράζεται μέσα από εικόνες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε, να συγκινούμαστε, να ακονίζουμε τις αισθήσεις μας, να επικοινωνούμε. Θέλει να δει τους ανθρώπους, τη μόδα, τις τέχνες και την ομορφιά με τη δύναμη που κρύβει μια καθαρή ματιά. Αγαπάμε τις ατέλειες όσο και τα χαρίσματά μας και πιστεύουμε στην έμπνευση της στιγμής, όσο και στη διαχρονική ποιότητα.

Faces:

Η Adele Exarchopoulos, το κορίτσι που έκανε τον Έλληνα να μιλά για το λεσβιακό έρωτα, μιλά για όλα στο HOPE.

O Γιώργος Πυρπασόπουλος ταξιδεύει με εφηβική διάθεση στη σκηνή και στη ζωή

Η Ελένη Ρουσσινού, ποζάρει στο φακό του HOPE με καθηλωτική, δραματική ένταση και «ξετυλίγει» την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

Η Κόρα Καρβούνη, το μοναχικό κορίτσι στην ταινία September, δοκιμάζει τη φθινοπωρινή μόδα με αέρα επαγγελματία.

Η ελληνικής καταγωγής Ioanna Gika του συγκροτήματος Io Echo κάνει πάταγο στην ανεξάρτητη art scene του Λος Άντζελες με την dreamy χροιά της φωνής και το στυλ της.

Fashion:

Γράφουμε για κορίτσια με δυνατό χαρακτήρα που με τις εμφανίσεις τους καθορίζουν νέους κανόνες στο στυλ, όπως η Alexa Chung, η Georgia May Jagger, η Sofia Coppola.

Editorial μόδας γεμάτο θηλυκές φιγούρες και grunge αγοροκόριτσα, ασπρόμαυρα κοντράστ και prints, δέρμα και μεταλλικές υφές στον πιο πληθωρικό χειμώνα των τελευταίων σεζόν.

Αποτυπώνουμε τις τάσεις μέσα από το κλασικό λευκό, τις μεταλλικές αποχρώσεις και τα λαμπερά δέρματα που φωτίζουν το χειμώνα. «Υμνούμε» την κλασική γόβα, τα ποθητά παλτό και συγκρίνουμε τα στυλ της Jessica Hart και της Rosie Huntington-Whiteley.

Beauty:

Oι νέες τάσεις ορίζονται από την πασαρέλα! Αφιέρωμα στις ολοκαίνουργιες σειρές μακιγιάζ του Marc Jacobs & του Michael Kors και σε καλλυντικά που λατρεύουμε για αυτή την σεζόν.

Απλές Αλήθειες:

Ο καθηγητής Gordon Wishart διαλύει μύθους για τον καρκίνο του μαστού.

Arts:

Η τέχνη του Avant-Garde, το δημιουργικό σύμπαν του Jean Paul Gaultier μέσα από την έκθεση The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk.

Το νέο βιβλίο LV City Bags: A Natural History αφηγείται με τη δύναμη της εικόνας την ιστορία των διάσημων City Bags.

Οι Αθηναίοι μας κοιτούν μέσα από την καλλιτεχνική οπτική του Christian Boltanski.

Εισβάλλουμε στο σπίτι-γκαλερί της Ρεβέκκας Καμχή.

Special Edition

-Παιδί της συνεργασίας του Αμερικανού hotelier Ian Schrager και της αλυσίδας Marriott Hotels, το Edition London Hotel προτείνει ένα νέο είδος φιλοξενίας .

-To Funky Gourmet γκρεμίζει τα στερεότυπα στη γαστριμαργική τέχνη και κερδίζει διεθνή αναγνώριση.

 Για να κατεβάσετε το περιοδικό στο iPad πατήστε: available_on_the_app_store

Κάντε like στη σελίδα του HOPE.