UPDATE #NOW

To εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του


15 Νοεμβρίου 2013

Με μια μοναδική συναυλία με τoν Αντώνη Ρέμο.

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με μία μοναδική συναυλία. Μία ανεπανάληπτη βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο, γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 18:00, επισκεφτείτε το McArthurGlen για να ανάψετε όλοι μαζί τα λαμπάκια του 17 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου με special guest τoν Aντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εγκαινιάσει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο με μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και δωρεάν είσοδο για όλο το κοινό!

Ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων θα φωτίσει τον ουρανό του στολισμένου εκπτωτικού χωριού! Και φέτος τα Χριστούγεννα, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σας περιμένει να σας ταξιδέψει στο χριστουγεννιάτικο κόσμο του. Περιπλανηθείτε στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό.

Και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν που βρίσκεται διαθέσιμο για το κοινό, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.