UPDATE #NOW

Βρείτε ποια χρώματα αναδεικνύουν την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού σας


20 Νοεμβρίου 2013

EVRIKA_BRIGHT_SYNTHESH_800X600px.jpg

Κάνοντας το test χρωματολογίας του ΕΥΡΗΚΑ Bright στο The Mall Athens.

Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23/11 στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ σας περιμένει για ένα event αφιερωμένο στις γυναίκες για να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας σειράς ενισχυτικών πλύσης για χρωματιστά ρούχα ΕΥΡΗΚΑ Bright.

Ειδικοί σύμβουλοι χρωματολογίας θα βρουν τις προσωπικές σας χρωματικές αρμονίες που θα πρέπει να επιλέγετε για τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Έτσι όποιος και αν είναι ο τύπος σας -Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη ή Καλοκαίρι- εσείς θα λάμπετε κάθε μέρα!

EVRIKA_BRIGHT

Η νέα γενιά ενισχυτικών πλύσης ΕΥΡΗΚΑ Bright για χρωματιστά ρούχα περιέχει προηγμένα συστατικά που εξαφανίζουν τους λεκέδες, από τους 30◦, προστατεύοντας και διατηρώντας τα χρώματα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων. Η σειρά περιλαμβάνει 3 τύπους, για κάθε ανάγκη πλύσης: ΕΥΡΗΚΑ Bright σε σκόνη, ΕΥΡΗΚΑ Bright Pre-Wash Spray, ΕΥΡΗΚΑ Bright Energy Gel, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε δείγματα μαζί με εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, έτσι ώστε να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα καθαρά, λαμπερά και ‘ζωντανά’ σαν καινούργια .

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.