UPDATE #NOW

Η Google γιορτάζει τα 50 χρόνια του Dr Who με ένα απίθανο doodle


22 Νοεμβρίου 2013

Τη μακροβιότερη σειρά του BBC, που έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες τιμά η Google με ένα άκρως εφευρετικό doodle για τα 50α γενέθλια από τη μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο. Ο Dr Who είναι βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανθρωπόμορφου εξωγήινου χρονοταξιδιώτη γνωστός ως ο Δόκτωρ, ο οποίος εξερευνά το σύμπαν, αντιμετωπίζει ρομπότ και τέρατα και σώζει πολιτισμούς, χρησιμοποιώντας μια μηχανή του χρόνου που ονομάζεται TARDIS (Time and Relative Dimension in Space).

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 1963 και η σειρά κράτησε μέχρι το 1989. Το 1996 έγινε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αναβιώσει ως τηλεταινία και το 2005 η σειρά ξεκίνησε και πάλι με μια εσωτερική παραγωγή από το Ουαλικό BBC.

Τον Doctor Who έχουν ενσαρκώσει μέχρι τώρα έντεκα ηθοποιοί. Η μετάβαση από τον ένα στον άλλο πρωταγωνιστή αναφέρεται στην αφήγηση ως αναγέννηση με τον Dr. Who να αλλάζει χαρακτήρα και σώμα, ενώ σε ορισμένα επεισόδια οι διάφορες ενσαρκώσεις τυχαίνει να συναντηθούν!

Στο εφευρετικό της doodle η Google δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαλέξει έναν από τους πρωταγωνιστές και να περάσει από διάφορες πίστες προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα γράμματα της λέξης Google.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

TAGS