UPDATE #NOW

Μην αναβάλλεις την χαρά...


7 Ιανουαρίου 2014

Capture7.jpg

Πώς να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή;

Η ομάδα ψυχοθεραπευτών του «THERATREE» σας προσκαλεί στον Ιανό, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, για να γνωρίσετε το δένδρο που αφυπνίζει τις αισθήσεις της Ψυχής μέσα από την επικούρεια προτροπή: «Μην αναβάλλεις τη χαρά».

Μετά την πρώτη επιτυχία που είχε η παρουσίαση του «THERATREE» πέρυσι στον Ιανό η ομάδα του "THEATREE" αποφάσισε και φέτος να κάνει μια παρουσίαση, με στόχο την αφύπνιση των αισθήσεων της Ψυχής, οι οποίες μπορούν να φέρουν ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή. To ωραίο στο "THERATREE" είναι πως μιλάμε για ένα βιωματικό σεμινάριο μέσα από 15΄ παρουσιάσεις διαδραστικού χαρακτήρα, που στοχεύουν στην άμεση συμμετοχή του κοινού.

Πώς τα ψυχικά τραύματα, σαμποτάρουν την καθημερινότητα και μας οδηγούν στην αναβολή της χαράς; Θα επιτρέπαμε ποτέ στο Σωκράτη ή τον Επίκουρο, να μας θεραπεύσει στρέφοντας τα μάτια της ψυχής μας από τον Αντέρωτα στον Έρωτα; Μπορεί η επιλογή συντρόφου να είναι μια συνειδητή επιλογή;

To «THERATREE» φιλοδοξεί να καρποφορήσει στον κήπο του Επίκουρου υπενθυμίζοντας: «Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές…Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά". Επίκουρος ( 341-270 π.Χ.)

Οι παρουσιάσεις των σεμιναρίων είναι οι εξής: 

Έρως – Αντέρως – Φάνης. Τα τρία πρόσωπα του έρωτα και πως μας βοηθούν να εκπληρώσουμε το δυναμικό μας / Ψυχικό τραύμα. Θεραπεία και επανασύνδεση με τη Ζωή / Μην αναβάλλεις την χαρά. Πως να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή / Επιτρέποντας στο Σωκράτη να μας θεραπεύσει. Μια συνάντηση με τον Αληθινό μας Εαυτό / Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε.

Την Τέταρτη λοιπόν όσοι παρευρεθείτε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα χορευτικό δρώμενο από την dance performer Toulin Millet. Ο χορός είναι η έκφραση της ψυχής και μέσα από αυτόν η Τουλίν θα ξεδιπλώσει τις πτυχές της ψυχής μας με έναν μοναδικά όμορφο τρόπο. Το δρώμενο αυτό με τίτλο «Ψυχή» θα έχει αρχή, μέση και τέλος. Σκοπός του είναι να «ανοίξει» τη βραδιά και τις ψυχές μας ενώ διακεκομένα θα συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ενδιάμεσα, θα παρεμβάλλονται 15λεπτες διαδραστικές παρουσιάσεις των σεμιναρίων μας. Πάρτε μέρος και αφήστε τον εσωτερικό σας κόσμο να αποφασίσει ποια θεραπευτική μέθοδος σας άγγιξε. Στα διαλείμματα η ομάδα του «THERATREE»  θα βρίσκεται εκεί για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε για την κάθε θεραπευτική προσέγγιση που παρουσίασαν, τα βιωματικά σεμινάρια, τις θεραπευτικές ομάδες καθώς και για τη δυνατότητα προσωπικών θεραπευτικών συνεδριών (on-line, τηλεφωνικών,κλπ) που παρέχει το (Νεοφύτου Βάμβα 7, Κολωνάκι).

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση και δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο από τα σεμινάρια θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν με έκπτωση 20%.

Το ενημερωτικό κομμάτι της βραδιάς θα πλαισιωθεί με τις ομιλίες των δύο διακεκριμένων καλεσμένων, τον αναπληρωτή καθηγητή ενδοκρινολογίας κο Γ. Μαστοράκο με θέμα:

«O ρόλος του στρες στη ζωή μας», και τον ιατρό, φυσίατρο, βελονιστή, βοτανοθεραπευτή κο Α. Τηλικίδη με θέμα: «Η ψυχή με βάση το Σωκράτη και τον Πλάτωνα».

Βέβαια μία εκδήλωση που υπογράφει “Αwakening the Senses of the Soul” δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το ελιξίριο των αισθήσεων, τη μουσική. Για αυτό κοντά μας θα είναι η δική μας αγαπημένη Ειρήνη Δούκα ( πρώην τραγουδίστρια των C- real) με το μουσικό της δίδυμο, Greggy K. (Matisse) και το ανερχόμενο αστέρι Ρένα Ρασούλη and the Big Brother με τη βαθιά μαύρη soul φωνή της, σε ένα μπλέξιμο μουσικών αναδρομών αλλά και φωνών, για να μας χαρίσουν την πιο δυνατή αφύπνιση των αισθήσεων της ψυχής μέσα από τη μαγεία της μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.theratree.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.