UPDATE #NOW

Το KOOL τώρα διαθέσιμο και για iPhone εντελώς δωρεάν


10 Ιανουαρίου 2014

Τo 1o ελληνικό διαδραστικό περιοδικό αποκλειστικά σχεδιασμένο για iPhone είναι γεγονός!

Το KOOL, το μεγαλύτερο ελληνικό διαδραστικό περιοδικό στο iPad κυκλοφόρησε και στο iPhone! Και φυσικά είναι κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, στυλ, ψυχαγωγία, μόδα, πολιτική, αυτοκίνητο, σπορ, μουσική, gadgets, φαγητό, έξοδος στην πιο KOOL εκδοχή τους έρχονται κάθε μήνα στα χέρια σας σε ένα περιοδικό που ζωντανεύει με βίντεο, animation, ήχο και graphics αλλά και απευθείας επικοινωνία με τα αγαπημένα σας brands και social media.

Δημιουργός και διευθυντής του KOOL Magazine είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στο τεύχος Ιανουαρίου η νέα Ελληνίδα pop star Demy μιλάει για τη ζωή της, τα βαμμένα μπλε νύχια και το ποιος της φέρνει πρωινό στο κρεβάτι. Ο Μύρωνας Στρατής δηλώνει πως «Η ευτυχία βρίσκεται στην ηρεμία» και η Σοφία Μουτίδου πως δεν θα γίνει θυσία για την τέχνη.

Food: Τηγανιτές πατάτες από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μόδα: Χειμωνιάτικες casual τάσεις, denim πουκάμισα και πολλές ακόμα ιδέες Beauty: Grooming, περιποίηση για εκείνον. Cinema: Αυτό το Όσκαρ ποιος θα το πάρει; Fun: Μιχάλης Λιάπης, ο Τζάμπας ζει. Ακόμα: Τι σημαίνει να είσαι gay, το life story του Μιχάλη Ασλάνη, car, games, music και πολλά άλλα θέματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε ήδη το KOOL στο iPad σας κάντε update στην εφαρμογή από το App Store. Οι νέοι χρήστες για iPhone κατεβάζουν την εφαρμογή από το App Store.

Κατεβάστε το KOOL στο iPad σας και το iPhone σας εντελώς δωρεάν.

KOOL, Όταν το ακουμπάς, ζει…

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε:

Για iPad + iPhone!

Facebook:facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.