UPDATE #NOW

HOPE iPhone Edition! Tο νέο γυναικείο περιοδικό, δωρεάν στο κινητό σας


24 Ιανουαρίου 2014

6-Copy.jpg

Τώρα στο κινητό σας μπορείτε να έχετε πρόσβαση όπου και αν βρίσκεστε, στην πιο δημιουργική πλατφόρμα, στο HOPE Magazine.

Ο τίτλος HOPE  μεταφράζεται ξεχωριστά από την κάθε γυναίκα. Είναι μια δημιουργική πλατφόρμα, ένα αισιόδοξο σύνθημα, ένα αισθητικό περιβάλλον ή ακόμα μια προτροπή για αναζήτηση ιδεών.

Πλέον μπορείτε να διαβάζετε το HOPE όπου κι αν βρίσκεστε,  να παίρνετε ιδέες και να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν το στυλ, την ομορφιά, την τέχνη...

Σε αυτό το τεύχος, η Αθηνά Οικονομάκου φαντάζεται γλέντια με αγαπημένους ανθρώπους και ελεύθερο χρόνο, ενώ η Olivia Bee, η πιτσιρίκα που έβγαζε φωτογραφίες τους φίλους της και τις ανέβαζε στα social media, ζει ήδη στο όνειρο, από τη στιγμή που μεγάλες εταιρίες αποφάσισαν για εκείνην ότι το ταλέντο της έπρεπε να λάμψει στις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Ο Μάξιμος Μουμούρης, η Χρύσα Παππά, ο Γιώργος Νανούρης, η Μαριάννα Κάλμπαρη και η Penny Μπαλτατζή φαντάζονται ο καθένας τη δική του «φούσκα» ευτυχίας, και μας μιλούν γι’ αυτήν αποκλειστικά στο video του HOPE.

O ζαχαροπλάστης Διονύσης Αλέρτας ετοιμάζει μια «αθώα» κρέμα λεμόνι, γλυκόξινη όπως όλα γύρω μας, και η Ιφιγένεια Ματαράγκα παίζει με χρώματα και υλικά, δίνοντας νέα ζωή σε αντικείμενα - έπιπλα που ο χρόνος είχε αδικήσει.

Ο Filep Motwary ανακατεύει το σχέδιο μόδας με σχέδια κοστουμιών, αγαπημένες ταινίες και μουσικές σε ένα μαγικό σύμπαν δημιουργίας, έχοντας ως μούσα του την Tilda Swinton, που μέσα στις γιορτές έρχεται να μας στοιχειώσει πάλι με την εικόνα της, σαν ερωτευμένο ζόμπι αυτή τη φορά στην ταινία του Jarmusch. Style: Το animal trend στην πιο polished εκδοχή του, τα top 10 jackets της σεζόν, οι γούνες που αγαπάμε, boots για σέξι βραδινές εμφανίσεις... είναι μερικά από τα fashion θέματα!

Beauty: Κρέμες ενισχυμένης δράσης υπόσχονται θαύματα για την επιδερμίδα & χείλη σε όλη την γκάμα του κόκκινου!

Extra Stardom: Η Τζένη Μπαλατσινού ντύνεται στο χρώμα της νύχτας και αναδεικνύει την πολύχρωμη λάμψη εντυπωσιακών κοσμημάτων.

Κατεβάστε το νέο τεύχος για να διαβάσετε αυτά... και πολλά ακόμα θέματα!

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα περιηγείστε στο αγαπημένο σας θέμα.

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε στο εικονίδιο παρακάτω:

available-on-iphone-app-store-logo

 

Facebook: facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: instagram.com/hopethemagazine