UPDATE #NOW

Anti-Valentine's ταινίες γι΄όσους κάτσουν σπίτι


14 Φεβρουαρίου 2014

Αν ανήκετε στη μερίδα εκείνων που συχαίνονται τον Άγιο-Βαλεντίνο τότε κλειστείτε στο σπίτι σας.

Κάντε υπομονή μια μέρα είναι θα περάσει. Για να μην νιώθετε όμως σαν τιμωρημένες αλλά να περάσετε ένα αξέχαστο Παρασκευόβραδο με γέλιο μέχρι δακρύων σας έχουμε τη λύση. Συγκεντρώσαμε για εσάς ταινίες από το 1968 μέχρι σήμερα που θα σας κάνουν να γελάσετε. Καλέστε φίλους και φίλες και περάστε όμορφα. Αν τώρα είστε σε σχέση ο σύντροφός σας θα πάρει ιδιαίτερη χαρά μόλις του ανακοινώσετε τα σχέδιά σας. Ετοιμάστε κάτι να τσιμπήσετε, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και στρωθείτε στο καναπέ σας. Σας ευχόμαστε "Happy Anti-Valentine's Day"!

1.To Πάρτι, (1968)

party-1968-peter-sellers

Η ταινία αναφορά στον Peter Sellers που αν δεν την έχετε δει μέχρι σήμερα ορίστε μια καλή αφορμή. Πρόκειται ουσιαστικά για μια σειρά τυχαίων γεγονότων που δένουν όμως αρμονικά μεταξύ τους βγάζοντας τόσο γέλιο. Σκεφτείτε ότι μιλάμε για ταινία στη δεκαετία του '60. Το Πάρτι θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί μία από τα πιο ριζοσπαστικές πειραματικές ταινίες στην ιστορία του Hollywood. Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ο Bakshi είναι ένας ινδός ηθοποιός, και... επικίνδυνος. Από τα προβλήματα που δημιουργεί είναι αδύνατη η ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας που συμμετέχει. Και ενώ οι απαραίτητες κινήσεις για την απομάκρυνσή του από τα κινηματογραφικά πλατό είναι πλέον γεγονός, αυτός καταλήγει, από λάθος, καλεσμένος σε ένα από τα αποκλειστικά για διάσημους και αστέρες πάρτι του Hollywood...

Δείτε το trailer: 2. Le diner de cons, Δείπνο Ηλιθίων, (1998) le_diner_de_cons Πρόκειται για μια γαλλική ταινία και μάλλον η αγαπημένη όλων των εποχών. Κανένας δεν μπορεί να μην γελάσει βλέποντας την γλυκιά φάτσα του Francois Pignon να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Παλεύει να διορθώσει το ένα μετά το άλλο τα λάθη που κάνει στη ζωή του snob εκδότη Pierre Brochant. Η υπόθεση είναι η εξής: Ένας κυνικός εκδότης προσκαλεί στο σπίτι του έναν κακομοίρη, για να τον συνοδεύσει σ' ένα "δείπνο ηλιθίων" που διοργανώνει με τους φίλους του. Μια πρόσκληση, η οποία γυρνά ως μπούμερανγκ εναντίον του, όταν αποδεικνύεται ότι ο καλεσμένος είναι μια αληθινή μηχανή καταστροφής. Δείτε το trailer: 3. O Zoolander (O άρχοντας της Πασαρέλα), (2001) ben-stiller-owen-wilson-zoolander Τι να πούμε και γι΄αυτή την ταινία. Ο Ben Stiller γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο υπερθέαμα γέλιου και χαζομάρας. Απ΄την άλλη ο Owen Wilson είναι το κερασάκι στην τούρτα στην ταινία αυτή. Απίστευτο δίδυμο αποδίδουν τέλεια τον ορισμό της "ηλιθιότητας". Η υπόθεση είναι η εξής: O Derek Zoolander είναι ένα ωραιοπαθές και ελαφρόμυαλο supermodel. Κατέχει τον τίτλο του ¨Μοντέλου της Χρονιάς¨ για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Όταν χάνει τον τίτλο του από τον ανταγωνιστή του και νέο ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας Hansel, αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένειά του και να ψάξει καινούριο νόημα στη ζωή του. Επιστρέφει όμως όταν ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, ο Mugatu, του προτείνει να γίνει το πρόσωπο της καινούριας του collection ¨Derelicte¨. Ο Derek βρίσκει την ευκαιρία να έρθει στην επικαιρότητα και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχεται αγνοώντας τα σατανικά σχέδια του Mugatu ο οποίος με την βοήθεια της συνεργού του Katinka, του κάνει πλύση εγκεφάλου και τον "προγραμματίζει" να δολοφονήσει τον καινούριο πρωθυπουργό της Μαλαισίας. Μια δημοσιογράφος του Time Magazine, η Matilda, θα προσπαθήσει να τον σταματήσει. Δείτε το trailer: 4. How to Lose a Guy in 10 Days, (2003) HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS, Matthew McConaughey, Kate Hudson, 2003, (c) Paramount/courtesy Everett Collection Είπαμε μην κακομάθει κιόλας. Μέσα στις επιλογές περάστε και την ταινία αυτή. Έχει πολύ γέλιο και δείχνει τις σκέψεις των δύο φύλων να διαδραματίζονται ταυτόχρονα. Θα βρείτε σίγουρα διαφορές και ομοιότητες καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας. Υπόθεση είναι η εξής: Ο Μπέντζαμιν, διαφημιστής και επαρμένος γυναικοκατακτητής, βάζει στοίχημα ότι θα τον ερωτευτεί θανάσιμα μια γυναίκα μέσα σε 10 μέρες. Για κακή του τύχη επιλέγει την Άντι, δημοσιογράφο σε γυναικείο περιοδικό, αγνοώντας ότι για τις ανάγκες ενός άρθρου πρέπει να κάνει έναν άνδρα να την ερωτευτεί και στη συνέχεια να τη χωρίσει μέσα σε 10 μέρες! Δείτε το trailer: 5. Hangover, (2009)

Hangover

To πρώτο. Είναι το μόνο που θες να βλέπεις ξανά και ξανά. Δεν πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορεί οι τύποι αυτοί να πέρασαν έτσι σ΄ένα bachelor πάρτι. Δεν γίνεται όση φαντασία κι αν έχεις. Στα άλλα είσαι ψιλιασμένος αλλά το πρώτο σ' άφηνε με το στόμα ανοικτό. Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι απλά τέλειος. H υπόθεση έχει ως εξής: Δυο μέρες πριν παντρευτεί, ο Νταγκ πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις θεότρελους φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Συμβαίνει όμως το ακριβώς αντίθετο! Την επόμενη μέρα, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους... δεν θυμάται τίποτα.Τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεση τους σχετικά με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, είναι μάλλον ασύνδετα: μια τίγρης στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών στη ντουλάπα τους, ένα δόντι σπασμένο. Και το σημαντικότερο; Ο γαμπρός είναι άφαντος. Πρώτο μέλημα τους, να βρουν τον γαμπρό, ο οποίος σε 48 ώρες πρέπει να είναι πλυμένος, ξυρισμένος, ντυμένος και να περιμένει τη νύφη στην εκκλησία! Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, αρχίζουν μια τρελή κούρσα, για να βρουν έγκαιρα τον Νταγκ. Αυτό που έζησαν οι τέσσερις φίλοι στο πάρτι τους, δεν συγκρίνεται με αυτό που πρόκειται να ζήσουν, καθώς θα προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια της προηγούμενης βραδιάς και να έρθουν αντιμέτωποι με όλες τις λάθος αποφάσεις που πήραν... Δείτε το trailer: Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι επιλογές. Το ζητούμενο είναι περάσετε όμορφα, να γελάσετε και να χαλαρώσετε μακριά από καρδούλες και αρκουδάκια...Καλή διασκέδαση! Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.