UPDATE #NOW

To 5o φεστιβάλ για τη γυναίκα


5 Μαρτίου 2014

Θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Pure Bliss στις 8 και 9 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δύο ημέρες αφιερωμένες στη Γ-Υ-Ν-Α-Ι-Κ-Α, τη δύναμή της, την ευαισθησία της, τη μαγεία της και τέλος τη χαρά που μπορεί να προσφέρει και να λάβει. Και σ΄αυτή τη χαρά θα εστιάσουμε φέτος. Το 5ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη χαρά που μπορούμε να νιώσουμε και να απογειωθούμε σαν οντότητες. Η χαρά είναι ευλογία….μας δίνει ώθηση να ξεδιπλώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και σε αυτό αποσκοπούμε…«Γίνε αυτό που είσαι» και μην δεχτείς τίποτα λιγότερο από τον εαυτό σου.

_DSC1544

Live your soul, not a role… είναι το μότο του φεστιβάλ της γυναίκας, και ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.

Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν: Αφήγηση παραμυθιού με τη Χριστίνα Λιόγαρη με τίτλο: «Γυναίκα – Ψυχή τε και σώμα – Παραμύθια και θρύλοι για τη γυναικεία φύση», ομιλία για την Μεγάλη Μητέρα στην Αρχαιότητα από τη Φωτεινή Κακογιάννου, Stand up comedy "No sex in the city" από τη Μυρσίνη Δόξα (στη σκηνοθεσία/ κείμενα/ μουσική επιμέλεια) με 4 γυναίκες ηθοποιούς (Αγάπη Μποκατούροβα, Λουκία Ανάγνου, Ελευθερία Παρασκευά, Μυρσίνη Δόξα) που μιλάνε για τις σχέσεις τους και το αιδοίον τους, η Κατερίνα Φανουράκη- performer, σε video projection θα ανταγωνιστεί με την μπαλαρίνα είδωλό της και τελικά θα καταφέρει να χορέψει και να απελευθερωθεί.

figaro (1)

Ζωντανή μουσική βραδιά θα είναι το κλείσιμο του Σαββάτου με τραγούδια από ή για τις γυναίκες και όχι μόνο με τη μοναδική φωνή της Ρένας Ρασούλη. Την Κυριακή ξεκινάμε τη μέρα μας ανοίγοντας την καρδιά μας με Holistic Γιόγκα με τον Esco Essence, και θα συνεχίσουμε με διαφορετικά είδη χορού. Κινηθείτε σε ρυθμούς χαράς και βρείτε τα δικά σας βήματα για τον Χορό της Ζωής σας.

Η Ευρώπη Σταυροπούλου θα μας βοηθήσει να επαναφέρουμε την «Πρωτόγονη έκφραση» και τα αρχέγονα ένστικτά μας με τίτλο «Χορεύοντας με τη θηλυκότητα μου», η Toylin Millet και η Αλεξάνδρα Φίλια θα μας οδηγήσουν στους ρυθμούς του hip hop και RNB και τέλος η Χριστίνα Μαρκοπούλου με την παρέα της θα μας μεταφέρουν σε μία τελετουργία Ινδικού χορού. Όλα θα είναι σε διαδραστική μορφή που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να απελευθερώσουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας.

Φέτος η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι με ελεύθερη συμμετοχή. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο 2103250362.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο facebook. Μην το χάσετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.