UPDATE #NOW

Magic Pleasure Store στην Αθήνα


6 Μαΐου 2014

To παγωτό Magic γιορτάζει φέτος τα 25α του γενέθλια! Το αποκορύφωμα των εορτασμών στη χώρα μας περιλαμβάνει τα εγκαίνια και τη λειτουργία του “Magic Pleasure Store” στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη. Το κατάστημα «σοκολατένιας απόλαυσης», που όμοιά του λειτουργούν με επιτυχία σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μιλάνο και το Amsterdam, άνοιξε τις πόρτες του στο Αθηναϊκό κοινό στις 28 Απριλίου!

21st_NEW

Στο κατάστημα της κολοκοτρώνη 3-5 στο κέντρο της Αθήνας, οι λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους παγωτό, επιλέγοντας τα συστατικά, τις γεύσεις και την επικάλυψη που επιθυμούν. Οι βασικές γεύσεις των παγωτών είναι βανίλια, bitter σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος, και οι… pleasure huters έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την εμφάνιση και τη γεύση του παγωτού. Επικάλυψη από αμύγδαλο, μπισκότο, τρούφα, brownies, κανέλα, καρύδα, σιρόπι σοκολάτας και πολλές άλλες γεύσεις, περιμένουν να ανακατευτούν και να δημιουργήσουν μοναδικά παγωτά. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Pleasure Makers θα κατασκευάζουν τα παγωτά για τους επισκέπτες του μαγαζιού για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

MPS01

Αυτό το καλοκαίρι το κέντρο της Αθήνας μπορεί να σας δροσίσει με τον καλύτερο τρόπο! Μία βόλτα από Magic Pleasure Store Athens θα σας πείσει!

More info: Magic Pleasure Store Athens: Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα. Για ακόμα περισσότερη απόλαυση, ακολουθήστε το Magic στο facebook.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.