UPDATE #NOW

ΤΟ 2ο "WOMEN IN ACTION" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!


2 Ιουνίου 2014

907441-Copy1.jpg

1 μέρα, 1 θεσμός, 5 γυναίκες, 2 sites, 77 γυναίκες επιχειρηματίες, 6.000 επισκέπτες, 800 παιδιά!

Το γυναικείο site Jenny.gr με την υπογραφή και τη φιλοσοφία της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr, το διαδiκτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων: Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το 2ο "Women in Action": ένα all-day event, με πολλές παράλληλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό, που στηρίζει τη γυναικεία Επιχειρηματικότητα!

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών , κατέκλυσε το καλοκαιρινό Balux (χώρος Dreams). Σύγχρονες γυναίκες, μαμάδες με παιδιά, αλλά και μπαμπάδες, καθώς και πάρα πολλοί νέοι έσπευσαν να παρευρεθούν στο 2ο event αφιερωμένο στις γυναίκες! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τις αγορές τους, να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με μουσική, φαγητό και πολλές δραστηριότητες. Παρακολούθησαν workshops από εμπειρογνώμονες, όπως την Έλενα Κρασοπούλου να δίνει συμβουλές για summer outfits, την Δήμητρα Γιαννακοπούλου από τον Ανθότοπο με ιδέες στολισμού με λουλούδια, την Μυρτώ Δημητρίου - κάτοχο 2 Ρεκόρ Γκίνες, να παρουσιάζει την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, Origami.

Παράλληλα η food blogger Gourmelita, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, αποκάλυψε παρέα με την Amstel δύο μοναδικές συνταγές με μπύρα. Η Ελένη Πετρουλάκη – Ivic με την Puma έδωσε πολύτιμες συμβουλές για διατήρηση του σώματος σε ιδανικό βάρος καθώς και tips διατροφής και ευεξίας. Το απόγευμα η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβηκε στα decks και όλοι άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς της DJ.

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Λίνα Σωτηροπούλου με το Cosmotebooks.gr διάβασαν στους μικρούς φίλους το νέο της βιβλίο «Εγώ και η αδελφή μου» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν στα παιδιά τους ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού με τα διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Gymboree που τα απασχόλησαν με θεατρικό και μουσικό παιχνίδι και με την Nannuka, την πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης & κατηγοριοποίησης ειδικών στην Ελλάδα με επίκεντρο το παιδί που με εικαστικές δραστηριότητες, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, καθώς και μαθήματα της πολεμικής τέχνης Krav Maga, χάρισαν δημιουργικό χρόνο στους μικρούς επισκέπτες. Επιπλέον, ένα ονειρεμένο κομμωτήριο με τα μαγικά προϊόντα Barbie επιμελούνταν το χτένισμα των μικρών κυριών! 

Οι επισκέπτες δροσίστηκαν με μπύρα Amstel Radler και δοκίμασαν Μακεδονικό Χαλβά καθώς και τα βραβευμένα κρασιά Foivos Greek Wines. Επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσίασε τη νέα της συλλογή mini size by Sissy Christidou για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Το νούμερο των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Συνολικά, 77 γυναικείες επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους πήραν μέρος στην εκδήλωση, με στόχο να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους, να αναπτύξουν τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό, αλλά και να ενθαρρύνουν με αυτόν τον τρόπο κι άλλες γυναίκες να τολμήσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα!

Από τον χώρο της γυναικείας μόδας: Chip and Chip, Costia's designs, Efi Kazi Creations, Fashion in my closet, Little Miss Eli, Nizal Fashion, Rist, See you Klio, The shirt dress, SUMMER PIECES, Brand 24.7. Παιδικά ρούχα & αξεσουάρ: Babywise, BhandArt, Look at me, To pitsiriki, My petit boutique, Royal baby, Μεθ'ημών, Barbie products, Ο νονός, Lamajama. Μαγιό από τους Beach Flirt 22 & Loco Loco. Σανδάλια και παπούτσια: 3 Treis, Evagelia Drosi, Island Sandals, Most Chic, Pixie Toes, Poppy Seeds, Sandalaki. Αξεσουάρ: B612, Best quality, BLEEKER & LOVE, Exeis ena lastixaki?, Il Mondo, Noelbyepsilon, Ofthalmos, Optiquerie, NAME by P&P, pestemal, Sadrine, The coifs, Yoki Attitudes, ΝΗΜΑ, Lifelikes handmade accessories. Κοσμήματα: 2astudio, Countess Wilhelmina, Drama queen, E.LI.K, Energia petra jewelry, Evinhia, Fishbone Design, Hermina Wristwear, In-Des, Ismini’s handmade creations, Jos Creations, Majo, Maliya, Maya Zoulovits, Papaxenou Chryssanthi, Solfull, Sophia Koutsoukou, Enislidou Maria. Διακόσμηση: Blue & red, Oniropagida,, Past & Present, Storymood, Blink, Vinylize, Fevronia Luxury Concepts. Από το χώρο της ομορφιάς: Ast Products, Herbalife. Γλυκές και αλμυρές λιχουδιές: Daily Deli, Θωμάς catering. Το Lovely Events για βάφτιση και γάμο και το Luxury Smoking με ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Highlight της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση των νικητριών που επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας. Το χρηματικό βραβείο απέσπασε η εταιρία Lifelike Handmade Creations. Στις επόμενες θέσεις ήρθαν οι Storymood, Θωμάς Catering και Enislidou Maria και έλαβαν δωροεπιταγές από την Puma.

Οι εμπνεύστριες του θεσμού "Women in Action", ικανοποιημένες από την μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών, θα συνεχίσουν το έργο τους για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, ανανεώνοντας το rendez-vous τους για το 3ο "Women in Action".

Capture54Επισκεφθείτε μας: Hashtag #WIAgr www.women-inaction.gr Facebook: www.facebook.com/womeninactiongr www.jenny.gr www.4moms.gr