UPDATE #NOW

HOPE Magazine, Summer 2014 - Διαθέσιμο και σε Android


20 Ιουνίου 2014

3-Copy1.jpg

Το HOPE Magazine είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό που διατίθεται και για Android Smartphones & Tablets εντελώς Δωρεάν!

Το HOPE δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας, ομορφιάς, τέχνης και ανάδειξης προσωπικοτήτων. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας για μια νέα γενιά σύγχρονων, ισχυρών γυναικών. Για κάθε γυναίκα η έννοια HOPE έχει διαφορετική σημασία, εμπνέει διαφορετικά όνειρα και γεννάει διαφορετικά συναισθήματα. Είναι ένα παράθυρο σε νέες ιδέες, εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Για iPhone & iPad πατήστε:

available-on-iphone-app-store-logo-960x326

Για Android Smartphone & Tablet πατήστε:

Google-Play-Badge

Στο καλοκαιρινό τεύχος που κυκλοφορεί:

Πρόσωπα: Η Σμαράγδα Καρύδη στο cover, αποκαλύπτει την απολαυστική φίλη που κρύβεται μέσα στη μοιραία γυναίκα. O Άκης Πετρετζίκης μας παρουσιάζει το νέο του site και τα σχέδια ζωής που κάνει. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου «ταξιδεύει» στον κόσμο της μόδας με κομμάτια που συνδέουν την άνεση με boho & ethnic στοιχεία.

photo 2

Style: Η μόδα του τεύχους ακολουθεί το παράδειγμα της Σμαράγδας Καρύδη! Απαλλαγμένη από πόζα και σοβαροφάνεια, κυκλοφορεί στις γειτονιές της Αθήνας με ταξιδιάρικη περιβολή και διάθεση, ανακατεύοντας υλικά, prints και όγκους. Από την καλοκαιρινή αγορά, ζωηρά λουλούδια και ευκολοφόρετα κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις βρέθηκαν από την ομάδα του HOPE στις πιο προσιτές τιμές, ενώ μια από τις πιο "επικίνδυνες" τάσεις της σεζόν, τα κοντά top, επέστρεψαν από τα ´90ς, ευέλικτα και πολύτροπα, για κορίτσια που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Την ίδια στιγμή, παπούτσια που "πατάνε" σε σκοινί ή λάστιχο, χωρίς να προδίδουν την κομψότητά μας, μας πάνε παντού με ασφάλεια. Ακόμα τα βρείτε τα ιδανικά μαγιό για chic εξορμήσεις στην παραλία.

Beauty: Ένα καλειδοσκόπιο από χρώματα στα βερνίκια νυχιών υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στην φροντίδα των άκρων σας, ενώ ολοκαίνουργια ή all time classic προϊόντα ομορφιάς επιλέχθηκαν από την ομάδα του HOPE ώστε οι μήνες που ακολουθούν να μην ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα σας.

Real Life – Arts: Αν οι διακοπές σας αργούν ακόμα, ανακουφιστείτε στην καλλιτεχνική όαση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, εξασφαλίζοντας έγκαιρα θέση σε θεάματα πρωτόγνωρης -ειδικά φέτος- ποικιλίας: Καλλιτεχνικά, πειραματικά, μαζικά, λαϊκής τέρψης, διεθνούς πρωτοπορίας...

photo 1 - Copy

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα διαβάζετε το αγαπημένο σας θέμα και μοιραστείτε το με τα πιο δημοφιλή social media.

Facebook: facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: instagram.com/HOPEthemagazine

Δείτε το Cover Video με την Σμαράγδα Καρύδη!

HOPE Summer 2014: Smaragda Karydi on Cover from HOPE Magazine on Vimeo.

Για iPhone & iPad πατήστε: App Store Για Android Smartphone & Tablet πατήστε: Google Play