UPDATE #NOW

2 cool μέρη για να δει κανείς Mundial


23 Ιουνίου 2014

Είναι μια περίοδος γεμάτη τεστοστερόνη, αφού οι τηλεοράσεις, τα μπαλκόνια ακόμα και οι καφετέριες δείχνουν συνεχώς τους αγώνες του Mundial της Βραζιλίας. Ως γυναίκες καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε τόσο ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να συνδυαστούν οι αγώνες με ένα ποτό στην πόλη. Το κέντρο της Αθήνας προσφέρεται για τέτοιου είδος εξόδους.

Η γνωστή ταράτσα του BIOS προσφέρει προβολή των αγώνων με θέα την Ακρόπολη για ένα μήνα καθημερινά . Από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 13 Ιουλίου θα προβάλλονται όλα τα παιχνίδια που παίζονται ζωντανά και κάποια σε μαγνητοσκόπηση, τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε με κανονικό ήχο χρησιμοποιώντας τα ακουστικά του Sssh! Silent Sound Show ή και χωρίς ήχο αν το προτιμάτε.

Brazilian Terrace

More Info:
  • Η είσοδος στην ταράτσα είναι ελεύθερη.
  • Η χρήση των ακουστικών είναι δωρεάν.
  • www.bios.gr

Λίγο πιο πέρα, μία διαφορετική έκθεση με θέμα το ποδόσφαιρο και τίτλο “F is for football” – Έλληνες καλλιτέχνες εξετάζουν το ποδόσφαιρο ως φαινόμενο από κοινωνική και πολιτιστική σκοπιά- φιλοξενείται από τον χώρο Σκουζέ 3 στην πλατεία Αγ. Ειρήνης. Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε μία όμορφη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ενώ παράλληλα, ο αγαπημένος σας, οι φίλοι σας ή όποιοι είναι κολλημένοι με το Mundial θα βρουν ενδιαφέρον αφού μαζί με την έκθεση θα προβάλλονται κι όλοι οι αγώνες.

10336776_647841888636090_3389094651906397830_n

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε λοιπόν το Mundial σαν ένα λόγο για να βγείτε και μείνετε όλοι ευχαριστημένοι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.