UPDATE #NOW

Μοντέρνο και κομψό το νέο πλυντήριο Samsung Crystal Blue


4 Ιουλίου 2014

Συνδυάζει υψηλή τεχνολογία και μοντέρνο design.

Μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου πλυντηρίου Samsung Crystal Blue WW9000H στην ελληνική αγορά. Ένα πλυντήριο με εξαιρετικές επιδόσεις, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό καθώς και μπλε κρυσταλλικό χρώμα πόρτας που προσδίδει μοντέρνα αισθητική στον κάθε χώρο. Διαθέτει μεγάλη διάμετρο πόρτας, επιτρέποντας την πιο εύκολη και άμεση τοποθέτηση των ρούχων, αλλά και οθόνη αφής, για μεγαλύτερη ευκολία κατά τον προγραμματισμό των πλύσεων.

Ακόμα, διαθέτει υψηλή τεχνολογία Smart Wi-fi, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ελέγχουν τις λειτουργίες της συσκευής απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο. Με αυτό τον τρόπο η εκκίνηση της πλύσης, η επιλογή του προγράμματος και η παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας, γίνονται παιχνίδι ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός σπιτιού, γλιτώνοντας έτσι χρόνο από την ζωή του για να μπορεί να απολαμβάνει τα πιο σημαντικά πράγματα.

 Τέλος, η τεχνολογία Auto Optimal Wash (αυτόματη πλύση) έχει τέσσερις αισθητήρες που αναγνωρίζουν ανά πλύση, τον όγκο, το βάρος και την βρομιά των ρούχων, επιλέγοντας ανάλογα την ποσότητα του νερού, του απορρυπαντικού και του μαλακτικού, ρυθμίζοντας αυτόματα το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλυντήριο Crystal Blue λειτουργεί με συμπιεστή Digital Inverter Motor, ο οποίος εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και περισσότερη αντοχή στο χρόνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου και μειωμένους κραδασμούς.

 Τέλος, η τεχνολογία Eco-Bubble της Samsung είναι διαθέσιμη και στο νέο πλυντήριο Crystal Blue, πετυχαίνοντας η πλύση με κρύο νερό (15°C) να είναι το ίδιο αποδοτική με την πλύση σε ζεστό, εξοικονομώντας ενέργεια, φροντίζοντας τα ρούχα και κάνοντας οικονομία. Τί άλλο θα ήθελε κανείς;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.