UPDATE #NOW

Βιβλία που αποτελούν σίγουρη απόλαυση


23 Ιουλίου 2014

Λένε πως ξέρεις ότι διάβασες ένα καλό βιβλίο όταν γυρνάς την τελευταία σελίδα και αισθάνεσαι σαν να'χεις χάσει ένα φίλο. Αυτό ακριβώς θα σας συμβεί με τα νέα βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο. Ένα προς ένα αποτελούν δυνατές προτάσεις για το καλοκαίρι και η αναγνωστική σας ευχαρίστηση είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καλοκαίρι με άρωμα Ελλάδας από δύο Ελληνίδες που θα μας καθηλώσουν!

Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ της Πασχαλίας Τραυλού : Πένα δυνατή και γνώριμη που μας αφηγείται μια σύγχρονη εκδοχή της ευριπίδειας Μήδειας κι επιχειρεί την ανατομία της ιδιοσυγκρασίας κάθε Ελληνίδας μάνας. Η συγγραφέας τοποθετεί την ηρωίδα ενώπιον ενός δικαστηρίου οπού έρχεται σε επαφή με τέσσερις εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, ο καθένας με τα δικά του φορτία, μυστικά και κατάλοιπα. Μα τι την οδήγησε σ’αυτό το έγκλημα τελικά;

medea

Σε σωστή ώρα νυχτώνει της Σοφίας Δημοπούλου : Το τρίτο βιβλίο της συγγραφέως που μας μεταφέρει στην Πάτρα του 1889. Εκεί και τότε, δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν τη μοίρα και την ιστορία. Στο βιβλίο οι δύο ηρωίδες αλλάζουν όπως και οι καιροί, τις καλές εποχές διαδέχονται οι κακές και καλούνται να αλλάξουν ριζικά. Την τελική έκβαση της ιστορίας τους θα αποφασίσει η ζωή, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να αποφασίζει για τις ιστορίες των ανθρώπων — και πάντα στη σωστή ώρα, ούτε λεπτό νωρίτερα.

dimopoulou Καλοκαίρι με έρωτες και δυνατές συγκινήσεις!

Γλυκιά καταστροφή, Jamie McGuire : Ένα αδιανόητα εθιστικό βιβλίο, όπως χαρακτηρίστηκε - σέξι, αγωνιώδες και νεανικό, που αναμένεται στη μεγάλη οθόνη. Η Άμπι είναι ένα καλό κορίτσι. Δεν πίνει. Δεν βρίζει. Ντύνεται πολύ συντηρητικά. Διαχωρίζει τη θέση της από το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο, τα πράγματα θα ανατραπούν. Θα γνωρίσει τον Τράβις. Ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής μα επικίνδυνος. Θα αντισταθεί στη γοητεία του και τότε, θα την παγιδεύσει με ένα απλό στοίχημα. Δεν υποψιάζεται όμως ότι πίσω από το παρουσιαστικό του καλού κοριτσιού κρύβεται μια πολύ δυναμική προσωπικότητα.

glikia katastrofi

Υπόθεση Ρόζι, Graeme Simsion: Ο Ντον θέλει να παντρευτεί. Έχει σχεδιάσει ένα δεκαεξασέλιδο ερωτηματολόγιο που θα τον βοηθήσει να βρει την τέλεια σύντροφο. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να είναι μπαργούμαν ή καπνίστρια, να πίνει ή να αργεί. Η Ρόζι είναι ακριβώς έτσι. Επίσης είναι γεμάτη πάθος, έξυπνη και όμορφη. Και έχει και τη δική της αποστολή, να βρει τον βιολογικό πατέρα της. Στην αναζήτησή της μπορεί να τη βοηθήσει ο Ντον, που είναι καθηγητής γενετικής. Ένα βιβλίο που μας αποδεικνύει πως τον έρωτα δεν χρειάζεται να τον κυνηγάς, γιατί σε βρίσκει στα σίγουρα.

portokali

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.