UPDATE #NOW

Τι να διαβάσετε το Σαββατοκύριακο


12 Σεπτεμβρίου 2014

Σας έχουμε 3 ενδιαφέρουσες προτάσεις από το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr.

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως η συντροφιά ενός καλού βιβλίου είναι πάντα μια καλή και ασφαλής επιλογή. Σε κάθε βιβλίο βρίσκει κανείς μια διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είναι σαφώς η άποψη του συγγραφέα που μας παρουσιάζει έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης του κόσμου. Όμως, ο καθένας αναζητά διαφορετικά πράγματα από τα βιβλία. Έχει τους δικούς του σκοπούς. Διαφυγή, συλλογισμούς, διαφορετικές οπτικές γωνίες, διέγερση, ερωτήματα..εκείνος ξέρει!

Εμείς πάντως σας έχουμε τις εξής προτάσεις για βιβλία που επιλέξαμε μέσα από το μεγαλύτερο οnline Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr με πάνω από ένα εκατομμύριο επιλογές βιβλίων και όχι μόνο.

thumbnail

"Η ζωή είναι ένα σύνολο από" του Πέτρου Βουνισέα, από τις εκδόσεις Κέρδος. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

9789605641894

"Ο δρόμος της ζωής" της Μαίρη Μιχαλοπούλου από τις εκδόσεις Οσελότος. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

9789601428628

"Στα χρόνια της ελπίδας" της Μαρίας Παπαδοπούλου, από τον εκδοτικό οίκο Α.Α. Λιβάνη. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.