UPDATE #NOW

4+1 free apps που έχουν κάτι να μας μάθουν


20 Νοεμβρίου 2014

Υπάρχουν απειράριθμες εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας σε σημείο που δεν βάζει κι η πιο τολμηρή φαντασία - ας θυμηθούμε μόνο το app που σημείωσε φοβερή επιτυχία σχετικά με την ωρίμανση του καρπουζιού! Δεδομένου του χρόνου που σπαταλάμε χαζεύοντας στο κινητό μας μέσα στο μετρό ή περιμένοντας κάποιον, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να περάσουμε λίγο πιο δημιουργικά το νεκρό μας χρόνο και να ακονίσουμε το μυαλό μας.

Duolingo: Θα νιώσετε πως πάτε και πάλι φροντιστήριο μα αυτή τη φορά σε μια πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη εκδοχή. Περιβάλλον παιδικό και ευχάριστο, μας εμπνέει στο να μάθουμε τα βασικά σε όποια ξένη γλώσσα μας ενδιαφέρει.

duolingo

Lumosity: Αφού σας πάρει μια mini συνέντευξη για τους στόχους και τα skills που θέλετε να οξύνετε, έπειτα ξεκινάτε διασκεδαστικότατα quiz και παιχνίδια, επιστημονικά σχεδιασμένα. "Γυμνάστε" το μυαλό σας, την παρατηρητικότητα ή τη μνήμη σας και οι προπονήσεις θα γίνουν ο καινούργιος σας εθισμός.

lumosityCamera51: Σίγουρα τραβάτε συνεχώς φωτογραφίες από το κινητό σας μα πιθανότατα τις περισσότερες φορές δεν είναι κεντραρισμένες σωστά μπαίνετε στη διαδικασία του "σβήσε και ξανατράβα". Στο νέο δωρεάν application ακολουθείς τα βελάκια και παίρνεις το καλύτερο αποτέλεσμα κάδρου. Το Camera51 κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο για Android.

CAMERA51

ΤED: η εφαρμογή αυτή διαδίδει ιδέες που αξίζει τον κόπο να διαδωθούν .Ομιλίες από spiritual άτομα που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να εμπνευστείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε τα videos και να τα δείτε σε σημεία που δεν έχετε 3G.

android-and-iphone-ted-appsStumbleUpon: ενημερωτικό app στο οποίο μπορείτε άνετα να ξεναγηθείτε στον χώρο του ίντερνετ. Μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες, φωτογραφίες και βίντεο που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας και να τις ξεφυλλίζετε.

stumbleupon