UPDATE #NOW

Fargo: Η σειρά με τρία βραβεία Emmy


4 Δεκεμβρίου 2014

fargo1.jpg

Οι λάτρεις της μαύρης κωμωδίας δίνουν το τηλεοπτικό τους ραντεβού κάθε Τρίτη στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD. Ο λόγος γίνεται για το Fargo την τηλεοπτική μεταφορά της βραβευμένης ταινίας των αδελφών Κοέν, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Noah Hawley.

Η τοποθεσία παραμένει η αγροτική Minnesota και οι χαρακτήρες χωρίζονται σε αστυνόμους και κακοποιούς. Από εκεί και πέρα όμως, πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, που δεν μένει μόνο στις επιρροές της συγκεκριμένης ταινίας, αλλά αντλεί στοιχεία από ολόκληρη τη φιλμογραφία των Coen. Όπως η ταινία κυκλοφόρησε το 1996 και η ιστορία της διαδραματιζόταν στο 1987, έτσι και η σειρά βγήκε σήμερα και η ιστορία της εξελίσσεται στο 2006. Και οι δύο πληροφορούν ότι όσα εκτυλίσσονται είναι αληθινά και απλά έγινε αλλαγή των ονομάτων προς τιμήν των θυμάτων. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είναι ένα τρικ των Coen, για να πιστέψει ο κόσμος πιο εύκολα όσα συμβαίνουν και να τα βιώσει πιο έντονα.

Πρωταγωνιστής στο τηλεοπτικό «Fargo» είναι ο Lester Nygaard (Martin Freeman), ένας ασφαλιστής που ζει μια ήσυχη ζωή στο Bemidji της Minnesota, μέχρι τη στιγμή που περνάει από τη μικρή παγωμένη πόλη ο Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), ένας περιπλανώμενος δολοφόνος - απατεώνας, που επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ξαφνικά, στη μικρή ήσυχη πόλη ξεσπά ένα κύμα βίας, με τον Lester να βρίσκεται στο επίκεντρο. Την υπόθεση καλούνται να λύσουν οι αστυνόμοι Gus Grinmly και Molly Solverson (Allison Tolman). Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Συντονιστείτε τις Τρίτες στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD και παρακολουθήστε τη σειρά που έχει δώσει το δικό της στίγμα στην καθημερινότητά σας!