UPDATE #NOW

Ένα flashback για να γνωρίσουμε την Pearl Nygaard, σύζυγο του Lester


30 Δεκεμβρίου 2014

Lester-Nygaard.jpg

Πρόκειται για τη σύζυγο του ‎Lester Nygaard. Μια δυναμική γυναίκα που μοιάζει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν από ένα καβγά για το πλυντήριο. Το πλυντήριο βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού τους και κάνει πάρα πολύ φασαρία. Η Pearl λοιπόν γκρίνιαζε στον άντρα της λέγοντας του πως ο αδελφός του έχει αγοράσει νέες ηλεκτρικές συσκευές ενώ εκείνη παιδεύεται. Μάλιστα, στον καβγά επάνω του είπε πως μάλλον παντρεύτηκε τον λάθος Nygaard. Η γκρίνια δεν σταμάτησε εκεί. Η Pearl συνέχισε να πιέζει το σύντροφό της και να του λέει πως δεν προσπαθεί σκληρά ώστε να της εξασφαλίσει όλες εκείνες τις ανέσεις που ονειρεύεται. Κι ενώ ο καβγάς τους μοιάζει να τελείωσε εκεί η Pearl συνέχισε την μουρμούρα και στο σπίτι των Kitty και Chaz Nygaard όπου ήταν καλεσμένοι για φαγητό. 

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια. Επιστρέφοντας στο σπίτι η Pearl ρώτησε τον άντρα της πώς μπόρεσε και σήκωσε χέρι στον ίδιο του τον αδελφό. Την επόμενη μέρα ενώ η Pearl απουσίαζε απ΄το σπίτι, ο Lester Nygaard προσπάθησε να φτιάξει το πλυντήριο. Δεν κατάφερε όμως και την ώρα εκείνη εμφανίζεται η Pearl. Ξεσπά σε φωνές που της χάλασε το πλυντήριο και τότε συνέβη κάτι τρομερό. Ο Lester σηκώνει το σφυρί και την χτυπά ξανά και ξανά στο κεφάλι. Σκότωσε τη γυναίκα του στο ίδιο του το σπίτι. Απ΄τη στιγμή εκείνη η ζωή του αλλάζει τελείως. Ο ήρεμος πωλητής που άκουγε υπομονετικά ό,τι του έλεγε η γυναικά ξαφνικά ξέσπασε και μεταμορφώθηκε σε δολοφόνος.

Το έγκλημα του θα αποκαλυφθεί και θα συλληφθεί, θα μπει όμως τελικά στην φυλακή; Τι θα γίνει; 

Oι απαντήσεις θα δοθούν την Tρίτη 13 Ιανουαρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD μόνο στον ΟΤΕ ΤV και παρακολουθήστε την εξέλιξη της σειράς που έχει αλλάξει τα βράδια σας!