UPDATE #NOW

"The Affair": Μία καθόλου συμβατική παράνομη ιστορία


22 Σεπτεμβρίου 2015

The-Affair.jpg

Τέσσερις ήρωες μπλέκονται σε μία μυστήρια ιστορία που ως αφετηρία μία παράνομη σχέση που προκύπτει από την κρίση της μέσης ηλικίας. Η Alison Bailey (Ruth Wilson) και ο Noah Solloway (Dominic West) κάνουν μία εξωσυζυγική σχέση γύρω από την οποία περιπλέκεται η ιστορία. Αυτός είναι συγγραφές, σύζυγος και πατέρας 4 παιδιών. Αυτή δουλεύει ως σερβιτόρα και συντετριμμένη από τον πνιγμό του μικρού της γιου.

Μέσα από την παράνομη και ανήθικη σχέση που συνάπτουν οι δυο πρωταγωνιστές διαφαίνονται ξεκάθαρα οι επιπλοκές της ζωής και των σχέσεων, η καθημερινή ρουτίνα, η οικογενειακή καταπίεση, ο συμβιβασμός και οι υποχρεώσεις που διαμορφώνουν το χαρακτήρα των ηρώων και εν τέλει καθορίζουν τη ζωή τους.

The Affair

Το “The Affair” είναι μία διπλή αφήγηση, η οποία ξεδιπλώνεται με αναδρομές στο παρελθόν και μπλέκεται με ένα εγκληματικό γεγονός. Η αλήθεια εκφράζεται και από τις δύο πλευρές και ο θεατές καλείται να επιλέξει πια είναι η πιο πιστευτή για τον ίδιο. Αυτό ακριβώς είναι και το γεγονός που κάνει τη σειρά κάτι περισσότερο από μία ακόμα δραματική ιστορία παράνομης σχέσης. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματική ζωή ο καθένας κρίνει και καταλήγει στη δική του αλήθεια με βάση τις προσδοκίες και τις προκαταλήψεις του.

Συντονιστείτε την Τετάρτη 30/9 στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV και παρακολουθήστε την πρεμιέρα της δραματικής σειράς "The Affair".