UPDATE #NOW

“The Affair”: 4 λόγοι που το παρακολουθούμε ανελλιπώς


7 Οκτωβρίου 2015

Πρόκειται για ένα δράμα με έξυπνη πλοκή και τις διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο του story. Ωστόσο ποτέ το σενάριο δεν είναι αρκετό για να κάνει μία σειρά καθηλωτική και να σε συνεπάρει. Στο “The Affair” υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς. Οι 5 κυριότεροι είναι:

  1. Το κάθε επεισόδιο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα παρουσιάζει την εκδοχή του Noah και η άλλη την εκδοχή της Alison. Οι δύο διαφορετικές εκδοχές συνδέονται με τέτοιο τρόπο που ο θεατής καλείται να βρει τη δική του αλήθεια.
  2. Τα real σκηνικά είναι ένας ακόμα λόγος που αξίζει να δείτε αυτή τη σειρά. Ο κάθε ήρωας έχει το σπίτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του και αναμφίβολα θα σας κάνει να σκεφτείτε: “Πόσο ωραία είναι η ταπετσαρία σε αυτό το υπνοδωμάτιο;”
  3. Η ιδιαιτερότητα του σεναρίου είναι επίσης ένας τρόπος να κρατά το κοινό σε ενδιαφέρον. Μπορεί όλη η υπόθεση να είναι δραματική με παράνομε ιστορίες και πολύ αγωνία, υπάρχουν ωστόσο διάσπαρτες δόσεις χιούμορ που ισορροπούν τα συναισθήματα του θεατή και κάνουν την προβολή ακόμα πιο ευχάριστη.
  4. Μπορεί ο Dominic West να έχει το δυναμισμό και τον ύφος του χαρακτήρα που υποδύεται, αυτή που κλέβει όμως την παράσταση είναι η εκφραστική Ruth Wilson. Με το βλέμμα της αποδίδει σχεδόν αβίαστα όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν μία γυναίκα σαν την Alison.

Μείνετε συντονισμένοι στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00 και παρακολουθήστε τη δραματική σειρά «The Affair» .