UPDATE #NOW

5+1 sexy σκηνές από το "The Affair"


14 Οκτωβρίου 2015

BN-FI177_1102AF_G_201410311625332.jpg

Μυστικά, παρανομίες, ενοχές και πολύ πάθος είναι ο πυρήνας του "The Affair". Οι πρωταγωνιστές, δύο φαινομενικά αντισυμβατικοί χαρακτήρες παραμερίζουν τις κοινωνικές συμβάσεις και αφήνονται να τους καθοδηγήσει το πάθος σε μονοπάτια παράνομα τα οποία ενδόμυχα απολαμβάνουν. Η Alison (Ruth Wilson) και ο Noah (Dominic West) μπλέκονται σε μία παράνομη εξωσυζυγική σχέση, η οποία φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά. Η ένταση που υφίσταται μεταξύ τους αποτελεί για τη σειρά την κινητήριο δύναμή της σε συνδυασμό με την καινοτόμα σκηνοθετική άποψη - η μετάδοση στο κοινό δύο οπτικών για τα συμβάντα της πραγματικότητας.

Ο θεατής αιφνιδιάζεται τόσο με την ανατρεπτική παράνομη ιστορία καθώς και με τις έντονες σκηνές πάθους που μεταφέρουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια αυτό που συνδέει τόσο έντονα την Alison με τον Noah. Οι sexy σκηνές του παράνομου ζευγαριού μαρτυρούν -σε δεύτερη ανάγνωση- τα ένστικτα και τα απωθημένα δύο ανθρώπων που πνίγονται από τη συμβατική καθημερινότητά τους κι ας την έχουν επιλέξει οι ίδιο.

Δείτε μερικές από τις πιο sexy σκηνές της Alison και του Noah:

[gallery-495934]

Συντονιστείτε στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV κάθε Τετάρτη στις 22.00 και παρακολουθήστε τη συνέχεια της δραματικής σειράς «The Affair».