UPDATE #NOW

Οι δύο εκδοχές του “The Affair”


21 Οκτωβρίου 2015

Από τον τίτλο αντιλαμβάνεται κανείς ότι το “The Affair” επικεντρώνεται σε μία σχέση ερωτική. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στη συγκεκριμένη σειρά η παράνομη ερωτική σχέση είναι αυτή που πυροδοτεί τις εξελίξεις και δημιουργεί της προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός καθόλου συνηθισμένου ερωτικού θρίλερ.

Δύο παντρεμένοι, η Alison (Ruth Wilson) και ο Noah (Dominic West), μπλέκουν σε μία ολέθρια σχέση παρασυρόμενοι από το πάθος. Και το αποκορύφωμα είναι ένα έγκλημα που σχετίζεται με την ανήθικη σχέση τους. Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θεατή είναι η διπλή αφήγηση του σεναρίου. Η ιστορία παρουσιάζεται μέσα από το πρίσμα δύο διαφορετικών οπτικών, αυτή της Alison κι αυτή του Noah. Κι όπως είναι φυσικό και οι δύο ήρωες παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή με βάση το προσωπικό τους background και την κοινωνική τους θέση.

BN-FI178_1102AF_G_20141031162533

Alison: Τα τελευταία 15 χρόνια δουλεύει σερβιτόρα σε ένα συνοικιακό εστιατόριο στο Long Island και είναι παντρεμένη με έναν παραδοσιακό άντρα που τη λατρεύει. Οι δυο τους θρηνούν το χαμό του παιδιού τους και προσπαθούν να το ξεπεράσουν.

Noah: Είναι δάσκαλος και συγγραφέας, ετών 40. Παντρεμένος με τον εφηβικό του έρωτα ζουν σε ένα πέτρινο σπίτι στο Village της Νέας Υόρκης μαζί με τα παιδιά τους. Ωστόσο, τα καλοκαίρια η οικογένεια τα περνά στο Long Island.

Το κοινό σημείο των δύο ηρώων είναι η καταπίεση, οικογενειακή κυρίως αλλά και κοινωνική. Το πάθος για διαφυγή από την καθημερινότητα και η απελευθέρωση από τους συμβιβασμούς που αναγκάζονται να δεχθούν στη ζωή τους ίσως είναι αυτό που τους ενώνει τελικά. Ποιο θα είναι όμως το τέλος της ιστορίας; Ανακαλύψτε το στις οθόνες σας κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV.