UPDATE #NOW

50 shades of Grey: Η πιο spicy ταινία έρχεται τον Μάρτιο στον ΟΤΕ TV


16 Μαρτίου 2016

OTE_LOGO_TV_RGB90_.png

Η επιτυχημένη τριλογία της  E. L. James που κατάφερε να εκτοξευτεί σε πωλήσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ξεπερνώντας μερικά από τα καλύτερα best sellers, ήταν θέμα χρόνου να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

To love story ανάμεσα στη συνεσταλμένη Anastasia Steele και τον γοητευτικό επιχειρηματία Christian Grey ξεκινά ως μια απλή συνάντηση, καταλήγοντας όμως κάπως παράδοξα. Εκείνος, φαινομενικά διαθέτει όλο το πακέτο, όσο περνά ο καιρός όμως, οι περίεργες απαιτήσεις του σοκάρουν την Ana, η οποία δέχεται να μπει στο παιχνίδι του, ακολουθώντας τον σε περίεργα μονοπάτια και υποκύπτοντας στα σκοτεινά ένστικτά του. Μια σχέση πάθους και ηδονής γεννιέται στις οθόνες μας, με την Anastasia να εξερευνά την πιο naughty πλευρά της και τον Christian να ανακαλύπτει πτυχές του εαυτού του που ως τότε δε γνώριζε πως υπήρχαν. Dakota Fanning και Jamie Dornan ερμηνεύουν τους δύο hot εραστές, ενσαρκώνοντας το πιο πολυαναμενόμενο ζευγάρι των τελευταίων ετών.

168a19a52a44f699_d2fb9ade5a8523f05b626980c34efd72bad6d8d3.xxxlarge

Έχοντας προκαλέσει ήδη μεγάλη αίσθηση με το που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, το πρώτο μέρος της τριλογίας έρχεται τον Μάρτιο στον OTE TV και εμείς δεν θα χάσουμε ευκαιρία να το (ξανα)παρακολουθήσουμε.

Μη χάσετε την πρεμιέρα της ταινίας την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 23:00 στο OTE CINEMA 1HD!