3 λόγοι που το Billions θα μας καθηλώσει αυτή τη σεζόν

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016
OTE-TV-Billions-series-2-1.jpg

Εκτός από το super δίδυμο των Paul Giamatti και Damian Lewis, οι οποίοι κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά του OTE TV "Billions" έχει μερικούς ακόμη λόγους που θα μας κάνουν να κολλήσουμε μαζί της. Με την πλοκή να κινείται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή δύο φιλόδοξων αντρών και τη διαμάχη που εκτυλίσσεται μεταξύ τους να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο, ακολουθούν 3 ακόμη λόγοι που αξίζει να παρακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά:

  1. Οι συμπρωταγωνίστριες
    Δύο επιλογές που δικαιώνουν τη φράση «πίσω από κάθε ισχυρό άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Οι Malin Ackerman και Maggie Siff πλαισιώνουν τους δύο πρωταγωνιστές, ενσαρκώνοντας δύο γυναίκες εξίσου δυναμικές με τους δυο άντρες της υπόθεσης, πολλές φορές επισκιάζοντάς τους
  2. Guest από Metallica
    Ένα πέρασμα ηθοποιών που κάθε σκηνοθέτης και σεναριογράφος σειράς θα ονειρευόταν. Πιστοί fans της metal μουσικής, οι Aaron Ross Sorkin και Brian Koppelman έγραψαν το 4ο επισόδιο της σειράς βασιζόμενοι στο διάσημο band, με τον πρωταγωνιστή Bobby Axelrod να παρακολουθεί τις πρόβες τους.
  3. Έξυπνες ατάκες
    Το γεμάτο ατάκες και υπονοούμενα σενάριο του Aaron Ross Sorkin, best selling author των New York Times, ο οποίος είχε ακριβώς αυτή την πρόθεση, θα γίνει η χαρά των quote lovers. O ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει ότι σκοπός του ήταν να δώσει μια ρεαλιστική εικόνα του οικονομικού και business τομέα, όπως είναι διαμορφωμένοι σήμερα, γεγονός εξαιρετικά ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσει κανείς.

Ο 1ος κύκλος του Billions αποτελείται από 12 επεισόδια, τα οποία θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στον OTE TV, με την πρεμιέρα της σειράς, την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 23.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD και ένα νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.