UPDATE #NOW

Malin Akerman: 4 trivia για την πρωταγωνίστρια του Billions


23 Απριλίου 2016

Η νέα σειρά που πρόκειται να μας απασχολήσει αυτή η σεζόν, το Billions, έρχεται αποκλειστικά στον OTE TV για να μονοπωλήσει τα βράδια Δευτέρας μπροστά στην οθόνη. Εκτός από τους δύο άντρες πρωταγωνιστές, Paul Giamatti και Damien Lewis, κάνουμε focus και στις γυναίκες που τους πλαισιώνουν. Πρώτος σταθμός η Σουηδέζα καλλονή Malin Akerman, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του Damian Lewis. Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε για τη γοητευτική ηθοποιό;

BILLIONS
  1. Ήθελε από καιρό να αναλάβει έναν πιο δραματικό ρόλο Γνωστή για τις συμμετοχές της σε πιο ανάλαφρες κωμωδίες, η Akerman ονειρευόταν από καιρό να αναδείξει την πιο σοβαρή υποκριτική της πλευρά. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως την πρώτη φορά που μαζεύτηκε το cast για μια πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, σκέφτηκε «Ναι! Εδώ θέλω να βρίσκομαι!».
  2. Θεωρεί τον Damian Lewis μεγάλο χιουμορίστα «Ο Damian έχει επίπεδο ως ηθοποιός και είναι φανταστικός στη δουλειά του. Έχω μάθει τόσα πολλά απλά βλέποντάς τον και δουλεύοντας μαζί του, είναι όμως και εξαιρετικά γκαφατζής και αστείος, περνάμε πολύ καλά μαζί». Τάδε έφη Malin Akerman κι εμείς δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε.
  3. Υπήρξε μεταξύ τους χημεία από την αρχή Κλήθηκαν να υποδυθούν τους τηλεοπτικούς συζύγους και ευτυχώς, η χημεία ανάμεσά τους υπήρξε από νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, οι πιο ερωτικές σκηνές της προκάλεσαν λίγη αμηχανία, με την ίδια να δηλώνει πως «είναι τόσο άβολο όταν το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος από φιλιά».
  4. Ο χαρακτήρας της έχει την πιο ζηλευτή γκαρνταρόμπα Κρίνοντας και μόνο από τον τίτλο της σειράς, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει θέμα χρημάτων το σενάριο, γεγονός που μεταφράζεται αυτόματα σε μια εντυπωσιακή ντουλάπα. Η τηλεοπτική Lara διαθέτει μια super γκαρνταρόμπα, με την Akerman να μας πληροφορεί πως «Όλα είναι αγορασμένα από το Barneys και το Neiman Marcus, οπότε φοράω πολλά ωραία δερμάτινα jackets, ακριβά παπούτσια και τσάντες. To ωραίο είναι πως πρόκειται για πράγματα που δεν έχω στην πραγματική ζωή, οπότε είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό!».

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια της σειράς, κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο κανάλι OTE CINEMA 4HD.