UPDATE #NOW

Maggie Siff: Ο ρόλος της στο Billions και οι sexy σκηνές με τον Paul Giamatti


30 Απριλίου 2016

Η νέα σειρά του OTE TV, Billions, έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται, μονοπωλώντας τα βράδια της Δευτέρας μπροστά στην τηλεόραση, χάρη στο ενδιαφέρον σενάριο αλλά και το δυνατό cast που διαθέτει. Οι δύο γυναίκες που βρίσκονται στο πλευρό των πρωταγωνιστών παρουσιάζουν εξίσου ενδιαφέρον με εκείνους, γι' αυτό μετά τη Malin Akerman, εστιάζουμε στη Maggie Siff, η οποία υποδύεται τη Wendy Rhoades, σύζυγο του Chuck Rhoades (Paul Giamatti) αλλά και τη θεραπεύτρια του τιτάνα της οικονομίας, Bobby Axelrod (Damian Lewis). Μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο αντροκρατούμενα πεδία, η Rhoades όχι μόνο δε νιώθει μειονεκτικά, αλλά φροντίζει να κάνει αισθητή τη δυναμική της παρουσία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο – υπάρχει σκηνή όπου σβήνει το τσιγάρο της στο στήθος του συζύγου της. Με έναν τόσο ισχυρό χαρακτήρα που καλείται να υποδυθεί, τι έχει δηλώσει η ίδια για τον ρόλο της;

48511124.cached

  • Η πρώτη εντύπωση: «Όταν διάβασα το σενάριο, ενθουσιάστηκα, καθώς είναι σπάνιο να σου τύχει ένας τόσο πολυδιάστατος χαρακτήρας. Ο ρόλος μου είναι κομμάτι της κύριας δράσης, κάτι που με τους γυναικείους supporting ρόλους δε συνηθίζεται και τόσο, επομένως χάρηκα για όλα αυτά τα πεδία που εξερευνά ο χαρακτήρας μου».
  • Για τις S&M σκηνές με τον Paul Giamatti: «Τον αγαπώ τόσο πολύ σαν άνθρωπο! Δεθήκαμε πολύ γρήγορα επειδή έπρεπε να γυρίσουμε αυτές τις σκηνές χωρίς ουσιαστικά να γνωριζόμαστε. Χάρη σε εκείνον όμως, δεν ένιωσα ούτε στιγμή άβολα. Θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερη πρόκληση για τον ίδιο, καθώς εκείνος βρίσκεται στη θέση του υποτασσόμενου και εγώ τον "βασανίζω" φορώντας αυτά τα γελοία ρούχα. Νομίζω ότι βοήθησε ο ένας τον άλλον, καθώς και οι δύο είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ανασφάλειες μας».

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια της σειράς, κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο κανάλι OTE CINEMA 4HD.